Milyen szakmákban nincs szakrajz?
Figyelt kérdés
Egy olyan gyerek továbbtanulása okán kérdezem, aki bukott már rajzból....ahogy olvasgattam, rengeteg szakmánál van szakrajz. Melyek azok, ahol nincs, vagy minimális ?2016. ápr. 2. 13:31
1/16 Alain Delon válasza:
Pék, szakács, ilyesminél biztos nincs.
2/16 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Én úgy tudtam, hogy mérnököknél van szakrajz, meg hát a művészeti ágakon.
3/16 anonim válasza:
Én atomfizikus vagyok. Nálunk nem volt!
De programozóknál, informatikusoknál sincs semmi ilyesmi!
Egyéb ötlet pl: kamionsofőr.
kereskedelem (de ott van matek! abból nem bukott?)
vendéglátás
4/16 anonim válasza:
milyen szakmahoz kell kezi rajzolas? Szerintem kb. csak muveszetiekhez, meg meg esetleg epiteszet.
Mi mashoz kell meg?
5/16 A kérdező kommentje:
Matek megy neki, rajz (+ ének) nem megy.
Szakmunkásképzőben, szakközépiskolákban tanulható szakmákra gondoltam, nem felsőoktatásra.
2016. ápr. 2. 15:28
6/16 Alain Delon válasza:
Milyen szakmákhoz kell rajz? Az összes fémipari szakmához (én ilyet tanultam), gondolom a faipariakhoz, meg szerintem az összes építőiparihoz is. Nem értem azokat, akik ezt nem tudják...
7/16 anonim válasza:
Ha a műszaki iparban akar elhelyezkedni, oda kell rajz. Pl. gépipar, építőipar, faipar, stb.
8/16 A kérdező kommentje:
Villanyszerelőnek mennyire kell rajz ?
2016. ápr. 2. 17:33
9/16 anonim válasza:
Targoncásnak nem kell -
Villanyszerelőnek kell
10/16 anonim válasza:
Mivel a villanyszerelés műszaki dolog, ezért kell oda is a rajz. Villamos kapcsolási rajzokkal, beépítési konstrukciókkal tisztában kell lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!