Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok a Zrínyi Ilona...

Mit gondoltok a Zrínyi Ilona Gimnáziumról? (Nyíregyházán)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kitűnő tanuló vagyok.Mit gondoltok a suliról,közösségről,tanárokról?

Talán kezdő angolra mennék,mi a véleményetek róla?

Előre is köszönöm! :)

2016. márc. 31. 15:36
 1/6 anonim válasza:
100%

Ott tanul az egyik rokonom.Ő Kárpátaljáról jár át.Nagyon kemény iskola,nagy a követelmény.Inkább annak ajánlott aki idegen nyelvet akar tanulni,A Krúdy matekos Nyíregyházán.Én kifejezetten ajánlom!

Egyébként ők is részt vettek a tüntetésen(a Krúdy nem,a Zrínyi aktívan).

2016. márc. 31. 15:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményedet! :)

Még várok véleményeket :)

2016. ápr. 1. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
tiszta okosok járnak oda. ha kitűnő vagy akkor biztos meg fogod találni a helyed ott. arra azért figyelj hogy nem mindegy milyen suliból mész oda mert van hogy a kitűnőből 3-as lesz, és fordítva. a közösség meg szerintem olyan lehet mint bármelyik középsuliba, annyi hogy biztos beképzeltebbek..ismerek onnan néhány embert de tudod ha gazdag/szép/okos vagy akkor jó. meg hát gondolom fegyelem is van.
2016. ápr. 9. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én Nyek-re jártam anno, szerintem nem éri meg, főleg ebben a suliban nem. Furcsa, hogy a nyelvoktatásáról híres a suli, amikor pont ebből a leggyengébb. Mindkét nyelvvizsgám külön tanárral lett meg, mert a suliban annyira csigatempóban folyt a tanulás. A csoportomban 4 év alatt egy nyelvvizsga született csak. A órák unalmasak, persze van 1-2 tanár, aki nem hajlandó a könyvből tanítani és kreatívabban oldja meg az órákat, na ők még megtudnak vmire tanítani, de a többi idő és energiapocséklás.

Ami a sulit illeti, hát vegyes. Itt is vannak rossz, jó és kiváló tanárok. Ha vmi miatt megérte idejönni, az az, hogy a nyelveken kívül minden mást korrektül tanítanak, kiválóan felkészítenek az érettségire. De van egy két tantárgy, amit túlreagálnak, etika, filozófia, társadalomismeret...mintha ezek lennének a világ közepe.

Ha valamiből nagyon jó vagy, akkor tuti fel fog rád figyelni valamelyik tanár. Vannak tanárok, akik imádnak könyvterjedelmű szövegeket diktálni, tanítás címszó alatt, aztán meg utolsó évben jössz rá, hogy mindent tudsz csak azt nem, amit kellene. De alapvetően a többség elég jól tanít, és akik kettesre meg hármasra állnak, azok azért szidják a tanárt, mert mer tanítani és nem adja meg a 4-5-t pár szép szóért.

Ami a közösséget illeti....ha nem vagy pénzes szülők gyermeke,akkor készülj fel arra, hogy te leszel az utolsó kis....

Rengeteg a protekciós gyerek, aki csak a szülei pénzének köszönhetik, hogy gimibe járhatnak, mert amúgy a folyamatos nyávogástól és pofázástól nem tudnak többet. Szégyen, amit a suli megenged magának, voltak, akiket 2-es átlaggal vettek fel. Ezeket a kölyköket pedig egy tanár sem tudja megfegyelmezni, olykor-olykor még a osztályfőnökök el is kenik az ügyeket, az igazgatóiban meg nincs értelme felvinni őket, mert úgysem tudnak semmit sem tenni. Aztán ott vannak szegény diákok, akik azért ülnek a suliban, hogy tanuljanak is valamit, de ezek miatt Néha bolondokháza a hely. Tele van suli sznob pics*kkal és pávafiúkkal. Persze vannak azért normális emberek is, csak ők kevesebbenvannak.

Amúgy tök mindegy, hogy milyen suliból jössz, mert nulladikban még szépen be lehet pótolni a hiányokat, másrészt pedig minden csak a szorgalmadon múlik. Voltak osztálytársaim, akik kitűnővel jöttet neves ált. suliból, aztán pedig 1-2-es szélén álltak matekból. Meg volt fordítva is, volt aki egy kis városkából jött kitűnővel, és tisztességesen elvégezte a gimit. Ha újra választhatnék, akkor csak a matektanárom miatt választanám újra a suli.

Egy volt zrínyis.

2016. ápr. 16. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,aki válaszolt! :)
2016. ápr. 17. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Valamikor igazi elitsuli volt, ma már a hírneve nagyobb, mint a színvonala. Ahogy az előző is írta, még fő profiluk, a nyelvoktatás sem igazán erős.

A társaság meg borzalmas volt, az átlagnál nagyobb volt a sznobok aránya szerintem (egy volt Zrínyis).

2016. ápr. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!