Nyíregyházi Krúdyról és Zrínyiről vélemények?
Nem tudom eldonteni h hova menjek. Jó tanulo vagyok, valószínű a Krúdyba felvennének, de nekem fontos az is h a Zrínyiben elég jó a nyelv, és ott haladó jémetre mennék, szóval nemtudom.
Elsősorban Zrínyisek, Krúdysok.véleménye érdekel
Mind2 barátnőm odajár.
A zrínyibe sok a sznob.
A Krúdyba meg a sok s gazdag nagypofájú :)
De ha a Krúdyba mész és nagyon sokan vagy akkor nem fognak utálni! ;)
Akkor a Krúdyt mondjátok?
Es hat a Vasvari az nem eppen egy szinten van a Krúdyval,Zrinyivel szoval az nem hiszem h sziba johet
Ezeket a sulikat nem is lehet összehasonlítani, mert mindenhol mást erőltetnek. Hiába mész például a Krúdyba, ha nyelvet akarsz tanulni... (Egyébként a Zrínyi-t én sem ajánlom, ugyanebből az okból....)
A Krúdyban fontos szerepe van a reál tantárgyaknak, míg a Kölcseyben a nyelveknek és a humán tantárgyaknak, a Vasváriban pedig a szintén a nyelveknek és a testnevelésnek. Ahogy én vettem észre. Ez nem a "szintkülönbség"-ről szól, mert jó, kitűnő tanuló akármelyik gimnáziumban lehetsz. Azért gimnázium, mert a továbbtanulásra (mármint egyetem, főiskola) készítenek fel, gimnáziumi tanterv alapján (magyarul úgyis mindenhol ugyanazt tanítják).
Az én időmben is (4 éve ballagtam gimnáziumból) voltak olyan iskolák, ahol a diáknak nagyobb arca volt, mint kellet volna, hogy legyen:)Általában csak azért, mert gazdagok voltak a szüleik... Ezekkel az emberekkel nem kell foglalkozni.
Visszatérve az iskolákra. Mindegyiknek megvan a maga előnye, szerintem.
Egy volt Eötvös-ös.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet, megpróbált elfogulatlan lenni. Mindenhol boldogulsz, ha tanulsz!
Nekem a Zrínyihez van kötődésem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!