Egyszervolt Holnemvo kérdése:
Ha egy ikerpár egy napra iskolát szeretnének cserélni, akkor kirughatják akkár az egyiket akár a másikat?
Figyelt kérdés
Testverem kitaáalta, hogy cseréljunk iskolat egy napra... Én nem annyira örültem az ötletnek, de addig rágta a fülem ameddig bele nem mentem, és most egy kicsit parázok attól, hogy esetleg ezért kirúghatnak e minket az iskolából... Kérlek segítsetek2016. márc. 30. 23:25
1/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kirúghatnak, de miért szeretne cserélni? Egész nap bután fogja érezni magát, hogy mindenki idegen és még a klotyi keresése is kihívás lesz..
2/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kirúgnak benneteket, de ha lebuktok, lesz némi bünti. Inkább röhögni fognak az eseten, emlegethetik egy pár évig, azt biztos.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem, azért tudja úgy nagyából, hogy ki kicsoda csak úgy gondollta hogy ez most egy hatalmas ötlet és hogy csináljuk meg
2016. márc. 30. 23:37
4/13 anonim válasza:
Érdekes tapasztalat lesz, én kipróbálnám, de tényleg oktassátok ki egymást a részletekről. És tanuljátok meg az aznapi leckét. Tanköteles tanulót nem lehet kirúgni, különben sem követtek el tulajdonképpen fegyelmi vétséget.
5/13 anonim válasza:
Borzasztóan ostoba és gyerekes ötlet, amelynek komoly következményei is lehetnek. Gondolj bele: egy idegen megy be az iskolába, osztályokba, miközben sok helyen a szülőt sem engedik tovább a portánál. Ráadásul biztosan lebuktok, a szüleiteknek meg nagyon kellemetlen lesz az egész. Megér ennyit ez a hülyeség?
6/13 anonim válasza:
Ha nem követtek el semmi rosszat (pl. dolgozaton másolás vagy egyéb csalások), akkor szerintem semmi gond nem lesz.
7/13 anonim válasza:
Tényleg ritka éretlen és ritka pocsék ötlet...
Ha lebuktok (nagy eséllyel igen), mindkét tanári kar előtt elvesztitek a becsületeteket. Megér ez ennyit???
Én megértem, hogy "buli" ezt kipróbálni, de én egy "nem hivatalos" alkalmat keresnék hozzá, ha már muszáj, bár akkor is tisztességtelen lesz azokkal szemben, akiket becsaptok ezzel.
8/13 anonim válasza:
Egy újabb olyan ötlet, ami filmen vicces, a való életben meg szánalmas.
9/13 A kérdező kommentje:
Megcsinaltuk es senki nem vette eszre meg a diakok sem! Szoval koszonom annak a komentalonak aki azt mondta ez jo otlet, es hogy csinaljuk meg... Es aki azt mondta hogy: gyerekes, szanalmas annak uzenem, hogy csinaljon maganak eletet!
2016. ápr. 10. 09:34
10/13 anonim válasza:
"Es aki azt mondta hogy: gyerekes, szanalmas annak uzenem, hogy csinaljon maganak eletet!"
- Dolgozom, van feleségem, vannak hobbijaim, vannak céljaim, amiért rendesen megdolgozom. Ez megfelel életnek a Te fantasztikusan kiérlelt, kisiskolás értékrended számára? Ki vagy Te, hogy így beszólogass, amikor Te kértél véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!