Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jovore leszek nyolcadikos es...

Jovore leszek nyolcadikos es nehany sulit kineztem magamnak. Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés

Szoval budapesten lakok. Igen jo a tanulmanyi eredmenyem kituno vagyok elso ota. Nins kulonosebb tantargy amit elonyben reszesitenek de a fizikat kemiat nem szeretem annyira. Ezekre az iskolakra gondoltam. Nem ez lesz a sorrend csak felsorolom oket mert nem tudok donteni!

Szent István Gimi

Teleki Blanka Gimi

Karinthy Frigyes Gimi

Madach Imre Gimi

Veres Palne Gimi

Szent Laszlo Gimi

Ezekrol szeretnek szemelyes velemenyt kerni! Tanarok, kozosseg, programok, kb hany pontos kozponti, tanulas...elore is koszonom a valaszokat!☺

2016. márc. 25. 11:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia!:) Én Karinthys vagyok. A tanárok nagy része nagyon jó. Jól tanítanak, jó fejek, igazságosan osztályoznak. A programok is jók szoktak lenni. A közösség és az alaphangulat is szuper. Tanulni kell sokat, ha el akarsz érni valamit. A nyelvek szempontjából nagyon jó választás, hiszen van angol és német kéttan suli, kapsz egy jó nyelvi alapot tőle.
2016. aug. 3. 14:33
 12/17 Bogi11 ***** válasza:
Utolsó.. honnan utazol és mennyi ideig a suliba? Minket ez riaszt egy kicsit. A XI . kerületből szerintem 1-1,5 óra az utazás. Az napi 2-3 óra. Nem túl sok?
2016. aug. 3. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Bogi! Én - valóban - csak 45 percet utazok a suliba és nem 1-1,5 órát, de több osztálytársam van akik 1-1,5 órát utaznak (már 2 éve). Nem hallottam még őket panaszkodni emiatt.

Egyébként nekem heti 4x1 táncórám van és heti 2-szer nyelvórám. Ezek iskolán kívüli elfoglaltságok. Az átlagom mind a két évben 4,7 volt. Tehát bírható az iskola mellett az egyéb elfoglaltság is. ...és nem én vagyok az egyetlen (sokan vagyunk), akiknek iskolán kívüli elfoglaltsága van.

2016. aug. 6. 17:34
 14/17 Bogi11 ***** válasza:
Thalia, mindig nagyon meggyőző vagy. :) Jó, hogy ennyire szereted az iskoládat. :)
2016. aug. 6. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen szeretem! ... de az osztálytársaim minimum 90%-a így van evvel. 36-an indultunk és most is annyian vagyunk.

1 embernek nem sikerült 0-ban a vizsgája. Ő átment a 4 éves emelt angol osztályba. Jött helyette másik, aki betegség miatti sok hiányzás miatt kényszerült osztályt ismételni. Tehát senki nem akart/akar önszántából másik iskolába menni (és nem is ment). A válaszaimban nem csak magamról írok, hanem az osztály/iskolatársaimról is.

2016. aug. 7. 09:28
 16/17 Bogi11 ***** válasza:
Abszolút pozitív megjegyzésnek szántam, hogy "meggyőző vagy" :) Remélem így is értetted! :) És nagyon szimpatikus, hogy veszed a fáradtságot, hogy válaszolj a folyamatos kérdésekre.
2016. aug. 7. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze! Nem gondoltam semmi negatívra. Csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy nem csak én véleményemet írom le ezekben a hozzászólásokban.
2016. aug. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!