Jovore leszek nyolcadikos es nehany sulit kineztem magamnak. Tudnatok segiteni?
Szoval budapesten lakok. Igen jo a tanulmanyi eredmenyem kituno vagyok elso ota. Nins kulonosebb tantargy amit elonyben reszesitenek de a fizikat kemiat nem szeretem annyira. Ezekre az iskolakra gondoltam. Nem ez lesz a sorrend csak felsorolom oket mert nem tudok donteni!
Szent István Gimi
Teleki Blanka Gimi
Karinthy Frigyes Gimi
Madach Imre Gimi
Veres Palne Gimi
Szent Laszlo Gimi
Ezekrol szeretnek szemelyes velemenyt kerni! Tanarok, kozosseg, programok, kb hany pontos kozponti, tanulas...elore is koszonom a valaszokat!☺
Bogi! Én - valóban - csak 45 percet utazok a suliba és nem 1-1,5 órát, de több osztálytársam van akik 1-1,5 órát utaznak (már 2 éve). Nem hallottam még őket panaszkodni emiatt.
Egyébként nekem heti 4x1 táncórám van és heti 2-szer nyelvórám. Ezek iskolán kívüli elfoglaltságok. Az átlagom mind a két évben 4,7 volt. Tehát bírható az iskola mellett az egyéb elfoglaltság is. ...és nem én vagyok az egyetlen (sokan vagyunk), akiknek iskolán kívüli elfoglaltsága van.
Igen szeretem! ... de az osztálytársaim minimum 90%-a így van evvel. 36-an indultunk és most is annyian vagyunk.
1 embernek nem sikerült 0-ban a vizsgája. Ő átment a 4 éves emelt angol osztályba. Jött helyette másik, aki betegség miatti sok hiányzás miatt kényszerült osztályt ismételni. Tehát senki nem akart/akar önszántából másik iskolába menni (és nem is ment). A válaszaimban nem csak magamról írok, hanem az osztály/iskolatársaimról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!