ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium vagy Óbudai Árpád Gimnázium?
Én az Árpádba jártam, és akkor is, meg visszatekintve is a lehető legjobb választásnak tartom. (Én még anno az Eötvösbe jelentkeztem, ami ugye hivatalosan szintén előbb van a rangsorban, de mivel előbb kiderült, hogy felvesznek az Árpádba, hiába voltam még "versenyben" az Eötvösben is, az utolsó fordulóra ott el sem mentem már.)
Én (többek között) ezek alapján választottam: ne legyen klasszikus "elitgimi" és "versenyistálló" és ne legyen gyakorlógimnázium, viszont színvonalas legyen az oktatás és kiemelkedőek legyenek a továbbtanulási mutatók - az Árpád mindezeknek megfelel:) És ahogy hallom, amióta én végeztem, még tovább fejlődött:))
Az alábbi kérdésben a 2-es és a 8-as válaszokban írtam az Árpádról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Ha van még kérdésed a suliról, írj, megpróbálok válaszolni:)
Trefort.
Sokkal színvonalasabb az oktatás, jobb a közösség, több program is van.
Viszont, ami az Árpád mellett érvel, hogy ott sokkal izgalmasabb a gólyatábor.
Csinálj pro és kontra listát, én a Trefortra szavazok :)
Egyik ismerősöm a Trefortba járt, nagyon negatív tapasztalatai voltak a sulival kapcsolatban. A Trefort kifejezetten egy sznob suli, ha pl nincs kifestve a körmöd nem vagy kisminkelve(ha lány vagy persze :)) és nen a legújabb divat szerint öltözködsz, már senki nem akar veled barátkozni.. A tanárok csak a maximumot fogadják el. Viszont ebből következtethetően a tanítás nagyon színvonalas.
Inkább Árpád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!