A Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban a német tagozatra az ideiglenes rangsor hányadik emberét vették fel utolsóként?
Figyelt kérdés
#továbbtanulás #német #gimnázium #felvételi #közoktatás #ponthatár #Deák Téri Evangélikus Gimnázium #ideiglenes lista
2016. márc. 8. 16:40
1/6 anonim válasza:
Az ideit még nem lehet tudni, mivel ma derült ki az ideiglenes lista, de szerintem egy két embert biztos fölvesznek.
2/6 anonim válasza:
Az elhangzott a nyílt napon, hogy 2015-ben a nyelvi tagozatra a 16 helyre a negyvenvalahányadik hely még bejutott (nem emlékszem a számra pontosan), de azt nem mondták, hogy külön-külön az egyes nyelvekre hányadik helyről lehetett még bekerülni. Engem is érdekelne a tavalyi bejutási helyezés, mind a német, mind az angol tagozatra.
3/6 anonim válasza:
Tavaly angolra a 43. volt az utolsó bejutó, tavalyelőtt meg az 57. A németre nem volt lista, mert csak külön kérvénnyel vettek fel oda 1-2 emberkét, a már meglévő németes csoportjukba. (A meglévő nyolcosztályos osztályukat töltik fel 9.-ben két osztálynyira, egyik humán, másik reálos lesz.)
4/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Tényleg az előző években nem volt haladó német tagozat.
5/6 anonim válasza:
:( A szobeli nagyon rossz volt...Végig bunkoztak ha nem tudtam valamit (mert nem tanultam) Szörnyű iskola...
Az egyetlen ahol rosszul éreztem magam a szobelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!