Kereskedelem es marketing. BCE vagy BGF (magyar vagy angol)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van mar rengeteg ilyen kerdes, de meg tobb illetve aktualisabb velemeny erdekel.2016. márc. 8. 12:48
2/5 anonim válasza:
szerintem tök mindegy, hogy az alapképzést hol végzed, én angolul végezném el, és mellette még egy európai nyelvet szakmai nyelvvizsgával a terveim közé vennék
nem ker-marketingre járok, de ismerek olyat aki igen, és bizony nagyon könnyű elkényelmeskedni a 3,5 évet bármiféle piacon eladható tudás nélkül
sem a BCE sem a BGF nem kifejezetten kemény, a BME-ről hallottam, hogy a matekot nagyon komolyan veszik GTK-n is (szóval lehet a szigor a lusta ember előnyére válhat)
3/5 anonim válasza:
Ja és ha nem gond, hogy az angol képzés drágább, akkor tanuldd angolul :)
4/5 anonim válasza:
Mindegy, hogy melyik egyetem, bár BCE-ről nagyon vegyeseket hallottam (olyanoktól, akik oda jártak), BGE-ről eddig csak jót. Ha pedig lehet választani, mindenképp angolul csináld, a jó nyelvtudás sokkal többet ér marketing területen, mint az, hogy honnan van a diplomád.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Még mindig várok véleményeket.
2016. márc. 12. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!