Corvinus zenei menedzsment és marketing szak mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
És milyen előképzettség kell hozzá? Véleményeket is szívesen várok olyanoktól, akik ezen vannak.#egyetem #továbbtanulás #zene #tanulás #magyar #iskola #felsőoktatás #marketing #Corvinus #menedzsment
2016. febr. 14. 22:37
1/14 anonim válasza:
A zenei menedzsment szerintem kifejezetten kiemelkedő. Megéri odamenned
2/14 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de tudnátok linket küldeni erről a szakról? Még soha nem hallottam róla.
3/14 A kérdező kommentje:
2016. febr. 15. 21:01
6/14 A kérdező kommentje:
Jó, én nem tudom ezeket a dolgokat, ezért is kérdeztem, hogy ez most mi.
2016. febr. 16. 10:06
7/14 anonim válasza:
Miért emelted ki? Leírták, hogy ez nem egy szak, hanem egy tárgy.
8/14 anonim válasza:
"A zenei menedzsment szerintem kifejezetten kiemelkedő. Megéri odamenned"
Maximum ha a ZSKF-en végzi. Esetleg Edutus.
Kérdező: Ez egy tantárgy amit ha elvégzel kapsz egy diplomát.
5 kredit azaz 5 éves.
Bárhol el tudsz helyezkedni, több ismerősöm van aki ezt a szakot(tárgyat) végezte. Nettó 400-500 ezer kezdőfizetésre számíthatsz+jutalék+prémium+céges autó+céges mobil(iphone 6s)+üzemanyagkártya+céges mobilelőfizetés.
9/14 anonim válasza:
Azért ha a ZSKF-en végzi a 6-700.000 kezdő fizetés is reális. A nagyobb multik gyorsan elkapkodják az ilyen végzettséggel rendelkezőket. Ennek a szaknak a legnagyobb előnye, hogy nem reklámozott, így kevesen végzik el. Azt akarja a kormány hogy a legtöbben ne keressenek ennyit, így hát el is hallgatja a közvélemény elől. A 2013-as diplomántúl elemzésekbe pont emiatt nem került be.
10/14 A kérdező kommentje:
Kb 1 órán át böngésztem a ZSKF oldalát, de a zene menedzsment a Gazdálkodási és menedzsmenthez vagy kommunikáció és médiatudományhoz tartozik? Reménykedek a másodikban, de...
2016. márc. 5. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!