Corvinus zenei menedzsment és marketing szak mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
És milyen előképzettség kell hozzá? Véleményeket is szívesen várok olyanoktól, akik ezen vannak.#egyetem #továbbtanulás #zene #tanulás #magyar #iskola #felsőoktatás #marketing #Corvinus #menedzsment
2016. febr. 14. 22:37
11/14 anonim válasza:
Ugye ezt most nem mondod komolyan?
Meg lett mondva, hogy nincs ilyen szak. Az utolsó válaszoló pedig csak egy troll, minden kérdéshez beírja, hogy a zskf a legjobb...
12/14 anonim válasza:
Látod? Pont az ilyen emberek miatt végzik el kevesebben ezt a szakot, mint az előző hozzászóló. Az ilyenek csak azt akarják, hogy megtartsák maguknak a sok profitot, nem hiányzik nekik a konkurencia...
13/14 anonim válasza:
Ez egy osztatlan képzés, nem szak.
Leírtam, hogy 5 éves, az alapképzések 3 vagy 3.5 évesek, nem véletlen a kiemelkedő fizetés.
Nem tudom mit nem lehet érteni...
14/14 anonim válasza:
Sírok ezeken a válaszokon, formák vagytok :D:D:D
Kérdező, te szerintem meg hanyagold a felsőoktatást XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!