Orvosok/jogászok! Szerintetek van értelme a jogi szakokleveles orvos képzésnek?
Én orvosira járok, és én is el akartam végezni a jogot is, ha végzek az orvosival, de már meggondoltam magam, megtaláltam a számításomat az orvosin is (eleinte csak szülői nyomásra jöttem ide, a jog lett volna a cél..).
Szerintem orvos-jogászokra nincs nagy szükség. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál elhelyezkedni valamelyik diplomáddal, nagyon is el fogsz tudni, és biztos, hogy mindig elismerést fogsz kapni az emberektől, akik hallják, hogy mindkét diplomát megcsináltad - jogosan :) De vagy orvosként fogsz dolgozni, vagy jogászként, kicsi arra az esély, hogy mindkét diplomádra szükséged lesz (szakosodhatsz mondjuk műhibaperekre, de nem tudom, ez mennyire tart el egy ügyvédet).
Úgyhogy nagyban függ attól, hogy mik az elképzeléseid, mit csinálnál szívesen...ha szeretnéd, és belefér idődbe, energiádba, ártani semmiképpen nem árt, ha két diplomád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!