Eötvös József Gimnázium, vagy Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium? Miért? 14/L
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 23:05
11/13 anonim válasza:
Én az Eötvösbe járok a természettudományos osztályba, idén fogok végezni és őszintén fáj a szívem, hogy ott kell hagynom a sulit. Én imádom, egy másodpercre sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg rosszul választottam volna.Kitűnően felkészít az érettségire és az egyetemre, rengeteg program van, jó a közösség.Persze biztosan a másik iskola is nagyon jó, de azzal kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, őszintén nem sokat hallottam róla. Ha végül az Eötvösre esik a választásod, a nulltábort semmiképpen se hagyd ki::)
12/13 anonim válasza:
En meg felvetelikor mindkettobe jelentkeztem, fel is vettek, en is ezelott a dontes elott alltam. Es tudod mi segitett? Eotvosrol egesz egyszeruen nem talaltam rossz dolgot, es miota ide jarok ez nem valtozott. Lehet, hogy Veres is ugyanilyen jo, de nekem ott mar a szobeli se tetszett, es odajaroktol hallottam rosszakat. Mi segitettunk, a dontes a tied. De azert ne csak gyakori alapjan donts. (Mindig van, amihez a szived kozelebb huz, azt kell valasztani)
13/13 anonim válasza:
Végül melyiket választottad?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!