Úgy us tehetek emelt történelem érettségit, ha nem járok elôtte emelt fakultációra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék emeltezni töribôl, de nem tudok faktra járni. Jogszabály szerint így is le tudok érettségizni? A tananyaggal nem lesz probléma.
17/l
2016. márc. 3. 11:03
1/4 anonim válasza:
Nem ártana, ha a tanárok leállnának a fakultáció túlmisztifikálásával... nem kötelező fakultációra járni, sőt, aki fakultációra jár, annak sem kötelező emeltre mennie.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez ugye a 2017-ben érettségizôkre is vonatkozik?
2016. márc. 3. 11:51
3/4 anonim válasza:
Nem ismerem a 2017-es eljárást, de teljesen kiárt, hogy fakthoz kössék az emelt szintű érettségit! Gondold el, mi lenne pl. azokkal, akik már régebben érettségiztek, csak kiegészítő / javító vizsgát szeretnének - már ginmáziumba sem járnak, nemhogy faktra! Vagy mi lenne azokkal, akinek emelt szint kell olyan tárgyból, amiből számukra nem indult fakultáció. (Mindkettő igaz rám:) Én egy új kiszemelt szak miatt teszek emelt szintű vizsgákat olyan tárgyakból, amikről az én osztályomnak nem is indítottak faktot, de ha indítottak volna is, nem gondoltam volna akkor, hogy egyszer még szükségem les rá.) Teljesen életszerűtlen lenne bármilyen összefüggés a kettő között.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, csak azért kérdeztem, mert nekünk volt osztályfônökünk folyton ezt hangoztatta.
Köszönöm a választ.
Megkérdezhetem, hogy mit tanulsz?
2016. márc. 3. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!