Nincsenek testnevelés óráink ez lehetséges törvenyesen?
nem törvényes.
1# meg nem tud olvasni. ha tesiből érettségizik, akkor már hogy örülne neki,hogy nincs ilyen órája? ez olyan, mint hogy angolból érettségizel, de úgy dönt a suli,hogy nincs több angol óra. eléggé kiba*ás.
de ha nem érettségizik valaki tesiből, akkor is kell szerintem egy kis mozgás, nem csak 6-7 órát ott tespedni a padban.
szólj az igazgatónak,hogyha nem tud róla. akár egy névtelen levél keretében.
"szólni felesleges nem foglalkoznak vele."
Hiába szól az igazgatónak, az sem tud mit tenni. Egyszerűen nincsenek tanárok - nap mint nap tapasztalom a gyerekem sulijában is. Arról nem beszélve, hogy az igazgatótól el vannak véve a jogkörök, nem alkalmazhatnak nyugdíjast, nem vehetnek fel bárkit, stb.
Épp az ilyen okok miatt volt a pedagógus tüntetés - és nem a fizetésemelés miatt.
Szinte gondoltam, hogy majd valaki feljelentésre fogja buzdítani a gyereket... Nem gondoljátok, hogy ha lenne tesitanár, akkor nem maradna el az óra? Mit csináljon az igazgató, szüljön egyet?
Megértem a kérdezőt, én annak idején kémiából akartam érettségizni emelt szinten és nem volt 1 évig fakultáció, de attól még nem a feljelentgetés lesz a megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!