30 órával hogy lehetek 65%-os státuszban egy iskolában? A heti kötelező óraszám teljes státusz esetén 32!
Az állást még nem töltöttem be, csak pályáztam , képembe tolták ezt, és ott is hagytam.
Alapítványi iskola nem klik-es.
De nem értem: ebben a tekintetben nincs különbség. A köt óraszámot törvény szabályozza ha alapítványi ha klik.
Jól gondolom, hogy egy kőkemény és pofátlan átverési kísérletet láttam?
Töbszörös tévedésben vagy nem is értem minek szólsz bele.
Megkaptam a "leendő" órarendem, 30, azaz HARMINC tényleges órával/hét. Igen, jól olvasod. Napi 6 tényleges óra.
30 tanítási órád nem lehet,
Sosem tanítottam: 2001 óta egészen tavaly aug-ig folyamatosan megállás nélkül tanítottam.
És erre a 30 órára járna a 65%-os státusz.
Persze nem vállalom, nem is kérdés.
Csak az a kérdés, ezt a pofátlan átverést hogy merik így a pofámba tolni? És remélni hogy erre találnak majd embert?
"akkor talán vette volna a bátorságot, hogy tőlük kérdezze meg"
Mint leírtam nem kérdeztem meg semmit, hanem otthagytam 5 perc alatt ahogy ezt meghallottam.
Azt meg hogy kormányhivatalhoz forduljak: mi alapján? Mi van a kezemben? Hogy mit mondtak egy állásinterjún ahol két személy volt jelen (az egyik én)?
Mi van a kezemben bizonyíték? Semmi. Dokumentum hangfelvétel? Semmi.
És ha azt mondják ez az ember (én) nem is járt itt? Hiszen még ezt se tudom bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!