Február 29-én ki nem megy suliba?
Eredetileg úgy volt hogy nem megyek,de kicsit elgondolkodtam..de majd anyaval is beszélek még errol.
Dee attól még kérek válasszokat! :D
Jaaj és itt a link amin lattam ezt a levelet [link]
Szerintem maradj otthon, és tedd fel egy párszor itt a kérdést, ki nem ment még az nap iskolába. Szórakoztató a 20. ilyen kérdést olvasni.
A KLIK meg csak azt kérte az iskoláktól, ugyanolyan komolyan vegyék a hiányzást, mint más napokon.
Tanulóként a kötelezettséged, hogy iskolába járj.
Ha meg ezen parázol, hogy mi lesz ha nem mész nem egyszerűbb, ha simán bemész és kész?
Amúgy a diákok közül kíváncsi vagyok hányan tudják pontosan miért is tüntetnek.A tanároknak nem tetszik, hogy a klikk miatt nincs akkora hatalmuk és a változatosság miatt ellenőrzik is a munkájukat. De a diákoknak miben lesz más ha tiltakoznak? Nagyjából semmiben. De mennek itt a GYik a kérdések, hogy ki nem megy. Ha pontosan tudod Neked mi érdeked ez az egész maradj otthon, de csak ha azért gondolkozol hogy itthon maradj mert az X és Y se megy iskolába meg milyen menő tiltakozni akkor inkább menj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!