Ti mit tesztek február 29-én? (iskolai tüntetések)
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy én pártatlan szeretnék maradni, de úgy érzem, hogy akár megyek, akár otthon maradok, mindkettő állásfoglalás, és tartok kicsit a tanárok neheztelésétől is.2016. febr. 26. 20:24
1/9 anonim válasza:
sajnos megyek,anyum megmondta h nem ír igazolást. :D
2/9 anonim válasza:
Így érettségi előtt nem engedhetem meg magamnak az ilyesfajta bohóckodást. Szerencsère ezt a tanáraink is így gondolják.
3/9 anonim válasza:
Mi az osztályommal itthon maradunk, és úgy tudom pár tanár se megy be :)
4/9 anonim válasza:
Menjél nyugodtan. A diák feladata, hogy iskolába járjon a tanáré meg hogy oktasson. Nem hiszem el, hogy ebbe a hülyeségbe már a diákokat is bele kell vonni. A legtöbbnek ez nem tiltakozás csak jó lehetőség lógásra. Tüntessenek tanítási időn kívül. Tanár meg nem neheztelhet azért, mert bejársz az óráidra.
6/9 anonim válasza:
Én megyek szerintem az inkább állásfoglalás ha nem mész. Ha mész az természetes
7/9 anonim válasza:
Én nem megyek suliba(gyakszim lesz).
8/9 anonim válasza:
Együtt érzek veled kérdező. Nagyon sajnálom, hogy a mocskos politikát a "tanárok" bevitték az iskolába és ti tanulók isszátok meg ennek a levét.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha erősen balosnak érzed a sulidat, akkor ne menj. Ennyit megér a továbbtanulásod. Ha viszont függetlennek és politikamentesnek érzed a tanáraidat, akkor nyugodtam menj, hiszen ott a helyed.
Egyébként én is kétségek között vagyok, mert bár én már felsőoktatásban tanulok, de sok tanár tett a múlt héten többértelmű megjegyzést.
9/9 anonim válasza:
Nem megyek, mert mandulagyulladásom van, 40 fokos lázzal. Egyébként, ha jól lennék, akkor sem mennék. Az szép és jó, hogy többen úgy gondolják, hogy milyen felháborító, meg lógás, meg úgy is igazolt hiányzás, csak nem tudom mi lesz, ha 2 hét múlva is ki lesz nevezve ilyen nap. Nem kellett volna szétb*szni az oktatásrendszert, s akkor nem lenne ilyen "gond". Csodálkozom is, hogy előbb ez senkinek nem jutott eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!