Tributee kérdése:
Budapesti Gazdasági Egyetem gazdaságinformatikai szakáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Leginkább olyanok válaszát várom, akik a BGE-gazdinfo szakára járnak,de ha másnak is van valamilyen tapasztalata, azt is szívesen várom.
Az érdekelne túlnyomórészt, hogy milyen maga az egyetem,illetve azon belül a gazdaságinformatikus szak,mik a követelmények,teljesíthetőek-e, milyen a közösség, ill. egyéb tapasztalatok!:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 27. 23:56
1/2 anonim válasza:
Én pszfes vagyok, de nem gazdinfós, igyekszem leírni mindent, ami fontos lehet. A szak néhány éve indult nálunk, eléggé kezdetleges emiatt, azt mondják máshol jobb a képzés. Ha jól tudom, tavaly volt egy olyan, hogy a tanárok megkérdezték a diákokat, hogyan javíthatnának a színvonalon. Az infós tárgyakról nem nyilatkoznék, de a gazdasági tárgyak ugyanolyan nehézségi szinten mennek, mint a többi szakon (gazdmen, pü számvitel, hr). Rengeteg matekos, egymásra épüléses tárgy van (tehát akkor tudod felvenni pl a matek 2-őt, ha a matek1-et teljesítetted). Ha tanulsz rendesen, akkor nem érhet nagy baj, mindenhol vannak szivatós tárgyak, ezekkel meg nem lehet mit kezdeni, szerencse kérdése minden. Szerintem erre a szakra is igaz, hogy a munkában való sikeresség nem a diplomádtól függ. Nem akarlak lebeszélni erről a helyről, de azért nézz körbe máshol is. Nem nagyon van ezen a karon pezsgő élet, hacsak nem csapódsz vagy nem vagy elég motivált, hogy összefogj másokat. Sokan dolgoznak, a koliba nehéz bejutni év elején, de év közben meg simán be lehet. Ha fizetősre jössz, akkor elég gyakran kiboríthat az itteni szolgáltatás minősége. A diákcentrum sem mindig a legfelkészültebb, és nem egyik napról a másikra intéznek el neked egy egy sürgős dolgot. Ha lenne kérdésed írj, igyekszem válaszolni. Előre is elnézést az erős szubjektív vélemény miatt. Kicsit megutáltam ezt az iskolát...
2/2 anonim válasza:
De fura, nekem ismerősöm oda jár, ő nagyon szereti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!