Olyan budapesti (vagy környéki) erős (! ) gimánizumot keresek, ahol az angol nyelvre nagyon nagy hangsúlyt fektetnek. (? )
Tudnátok ajánlani néhányat? :)
Tehát lehet kéttannyelvű is, de a lényeg, hogy az angol mellett az egész gimi erős legyen. Pl. Apáczaiba szerettem volna először jelentkezni, de nem tudom, hogy ott mennyire fontos a nyelv. Egyetemre Skóciába szeretnék majd járni, ezért kérdezem :) Köszönöm előre is!
Ha megvannak az alapjaid és rendelkezel kellő szorgalommal, akkor az Apáczaiban megtanítanak angolul.
A mi osztályunkból négyen is brit egyetemre mentek.
Üdv: T.Z. 2008-as évfolyam
20/F
A Karinthy Frigyes Gimnázium Budapest egyik legerősebb gimnáziuma, a XVIII. kerületben van. Ott van kéttannyelvű angol tagozat, és ha jól tudom, van is kapcsolata többek között skóciai intézménnyel is.:)
Ezenkívül a Szent László Gimnázium tényleg szintén az egyik legjobb, bár ott csak emelt angol van, de azért ott is jól meg lehet tanulni a nyelvet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!