Mi értelme van a szalagavatónak?
Oké, kapunk egy szalagot nagy ügy. De minek kell akkora bált csinálni belöle, amikor meg semmit nem tettünk le az asztalra, érettségi után szerintem. Mindk ekkora felhajtás! Az meg a másik hogy hallottam h a lányok 100.000 ért kölcsönöznek ruhákat, hogy 2 óráig abban táncoljanak... meg a tánc betanulás táncoktató tanár stb.. tényleg nem értem a felhajtást :D.
Abból a pénzből már valami nagyon faszántos osztálykirándulás lehetne év végén...
Semmi a világon.
A szalagnak örültem, szívesen hordtam, mert szép emlék a suliból, és jelezte, hogy bizony, ez már az utolsó év, a "fény az alagút végén":)), meg közeledik az érettségi, meg minden. (Most is szívesen megnézem a jelenlegi végősök szalagjait, akiket kiszúrok az utcán.) De azt a suliban is odaadhatták volna, mondjuk a félévi bizonyítvánnyal együtt, esetleg egy kisebb iskolai ünnepség keretében.
De a többi csak fárasztó nyűg volt, rengeteg idő, energia elment vele, igazán nem hiányzott az érettségi és a felvételi évében.
Jó, utána volt egy buli, de igazából elég felejthető volt az is.
Pedig szerencsére a mi osztályunk még "egészen normálisan" állt hozzá, más helyekhez képest sokkal kisebb volt a felhajtás - pl. nem kellett "egyenruha" a felvonuláshoz, mindenki abban ment, amiben akart, így én is egy olyan ruhát választottam, aminek a felső részét még most is felhúzom néha, ha igazán "rendesen" kell kinézni valahol, így legalább maximálisan megérte az árát (és illik is hozzám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!