Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium Debrecen kik jönnek ide mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 19:59
1/9 anonim válasza:
Kevesen jelölik első helyre, többnyire azok mennek oda akik nem jutottak be jobb gimikbe (pl. TÁG, Ady ) , de mindenképpen jó tanulókat vesznek fel.
A közösség állítólag jó de a tanári kar gáz. Nagy a követelmény, ez nem is lenne baj, csak a legtöbb tanár nem gyerekcentrikus.
3/9 anonim válasza:
Pont fordítva van. Tanárok még hagyján, igaz tényleg nem túl gyerek centrikusak. De a diákok meg a közösség még rosszabb.
5/9 anonim válasza:
Én lehet oda megyek, mert nem vettek fel az Adyba, de még ott a fellebbezés is, szóval nem biztos még semmi. Háát elég vegyes a véleményem róla, mert jót és rosszat is hallottam róla..nincs túl sok kedvem oda menni:/
6/9 anonim válasza:
Nagypofájú, elkényeztetett ribinövendékek és pávák. Erről ennyit.
7/9 anonim válasza:
Jah,úgy mondom, hogy saját bőrömön tapasztaltam, 1,5 év után azt mondtam,hogy köszönöm a lehetőséget. Pedig én sem vagyok az,aki hagyja magát,de olyan,akit a szülei egy kis tiszteletre is tanítottak nem fogja bírni. De remélem 3,5 év alatt változott, és a most kezdőknek akik olvassák jobb lesz.
9/9 anonim válasza:
Azok mennek oda többségben, akik erősebb sulikba nem jutottak be. (Fazék, Ady, TÁG, Kossuth..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!