Van olyan, aki a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumba tervez történelem tagozatra 2016/17-es tanévben?
Aki odajárt mondana róla véleményt:tanárokról, magáról az iskoláról/tagozatról, kollégiumról és a társaságról?
Nekem nagymamám járt oda (1958-ban) és azt mondta elég jó gimnázium. De tény hogy eltelt azóta sok idő..
És ami még nagyon érdekel az a felvételi. Hogyan zajlik, milyenek a tanárok? ( Itt most arra gondolok, hogy segítenek-e, ha megakadsz stb. ).
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Debrecen erősebb iskolái közé tartozik a Csoki. Én nem jártam oda, de sok barátom és a tesvérem igen, és nagyon szerették. Hajtós, tanulós, szinte versenyistálló. De ha szorgalmas vagy és tanulsz, simán lehet tartani a tempót, és az egyetemi felvételinél is erős alapokra, ezáltal nagyobb sikerre számíthatsz. Érdemes oda menni.
Ez a tavalyi felvételi tájékoztató, biztos találsz benne hasznos infókat:
Lehet azért jutottak be 3 egész alatt,mert jobb lett a szóbelijük.Ez gondolom logikus.
Nekem speciál az osztálytársam 4,6-os átlaggal rendelkezik és mindent kipuskáz. Töriből lószart nem tud mikor kihívják felelni (ez párhuzamban 7x fordult elő) és hetedjére sem képes megtanulni normálisan egy leckét.
De írásban meg folyton 5 ír.
Ezért jó ez a szóbeli,mert a sok puskás kiesik.
Erről az iskoláról sokkal több rosszat hallok mint jót. Én is most vagyok 8.-os, és erős gimibe nem akarok menni, lehet beírom, bár gyengének sem mondják.
Azért tartják rossz sulinak mert a tanári kar állítólag nagyon rosszindulatú.
Amúgy a közösség állítólag jó.
Nincs kollégiuma, de a közelben 2 koli is van :)
Az egyik a Újkerti kollégium, a másik a kis Győrffy (ami a lóverseny utcán van).
Koszi!
Es melyik a jobb koli?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!