Van olyan, aki a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumba tervez történelem tagozatra 2016/17-es tanévben?
Aki odajárt mondana róla véleményt:tanárokról, magáról az iskoláról/tagozatról, kollégiumról és a társaságról?
Nekem nagymamám járt oda (1958-ban) és azt mondta elég jó gimnázium. De tény hogy eltelt azóta sok idő..
És ami még nagyon érdekel az a felvételi. Hogyan zajlik, milyenek a tanárok? ( Itt most arra gondolok, hogy segítenek-e, ha megakadsz stb. ).
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Mindig az ócsárolja ezt a gimit,aki nem is járt ide.
Elmondanám,hogy a tanárok nagyon jók. A diákok között vegyesen vannak jó és rossz tanulók. Csa itt nem csapják ki az egyes tanulót,hanem berakják jövörőre az alatta lévő egyik osztályba.
És itt már sokan leírták,tényleg.nagy az elvárás a tanárok felől, ami nem hiszem,hogy rossz.
Mindegyik tanár a maga módján,de lelkiismeretesen felkészíti a diákokat az éresttségire.
Én pl olyan mateltanárt kaptam,akit mindebki utált,mert nagyon nehezen lehetett nála jó jegyet kapni. Nekem is nehézkes volt ötöst szerezni nála,de neü volt lehetetlen. Érettséginél a legrosszzabb tanuló is összeszedett egy hármast.
Szóval itt nagyon szigorúak a tanárok, de semmiképpen se rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!