Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan, aki a Csokonai...

Van olyan, aki a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumba tervez történelem tagozatra 2016/17-es tanévben?

Figyelt kérdés

Aki odajárt mondana róla véleményt:tanárokról, magáról az iskoláról/tagozatról, kollégiumról és a társaságról?

Nekem nagymamám járt oda (1958-ban) és azt mondta elég jó gimnázium. De tény hogy eltelt azóta sok idő..

És ami még nagyon érdekel az a felvételi. Hogyan zajlik, milyenek a tanárok? ( Itt most arra gondolok, hogy segítenek-e, ha megakadsz stb. ).

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2015. szept. 26. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbiban vagyok, de állítólag a másikban jobb a társaság. Itt 1 szobában 4 ágy van, a másikban 3 emeletes ágy és kisebb a szoba. Meg amelyikben én vagyok, itt tovább kérheted a kimenőt. :D De a másiknak az az előnye, hogy közel van a meki, és villamossal is eljuthatsz a suliba.
2015. okt. 28. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is megjelolom :)
2015. nov. 11. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanam eros iskolanak,es a kozosseg is eleg erdekes... a legjobb baratnom oda jar,minden nap megbanja,hogy ezt irta elsonek.
2015. dec. 2. 16:08
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as! Miért? Mesélsz róla? (Ha akarod privátba is) :D
2015. dec. 2. 20:38
 15/20 anonim válasza:
84%
Én csokis vagyok és az általános tagozatra járok...Bárki bármit mond, én ott vagyok, tudom, hogy milyen. Egyáltalán nem könnyű, nagyon nagy hajtás van és rengeteg a tanulnivaló. Ugye ez általános tagozat és elvárják, hogy mindenből jó legyél, és kemény. De meg lehet szokni. Jó suli és nagyon jó a társaság, ami mindennél többet ér! És a legtöbb tanár nagyon jól tanít. A töri tagozat...ha szereted a történelmet, akkor mindenképp oda menj, nagyon jó, 1 héten 5 töri.:)
2016. jan. 4. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Na és ott van Bulcsú, ugye #15-ös? ;)
2016. jan. 16. 18:12
 17/20 anonim válasza:
50%
Én humánra megyek de ha jól tudom a humánosok és a törisek egy suliba mennek.
2016. jan. 24. 18:57
 18/20 anonim válasza:
76%
Bocsi osztályt akartam írni.....
2016. jan. 24. 19:00
 19/20 tatagami ***** válasza:
Most néztem a suli honlapon, hogy most már a humán-töri az egy osztály. Amikor még oda jártam úgy volt, hogy matek-töri és matek-infó osztály volt, de már csak 11. és 12. osztály van ilyenből. Én a töris felében voltam. A tanároknak vannak elvárásaik és igyekeznek hajtani a diákokat mert "minden tanárnak a saját tárgya a legfontosabb, de a fizikus tudja hogy a fizika a legfontosabb" éppen amelyik tanár mondja, de ha valami nagyon nem megy nem erőltetik. Viszont ha csak egy kicsi érdeklődést is mutatsz versenyek, részletesebb tanulás iránt vagy látják hogy szorgalmas vagy akkor mindenben segítenek, engem a matek tanár hívott fel 12. év előtti nyáron, hogy ha szeretném matekból mi lenne ha osztályozót csinálnék a 12-es anyagból szeptemberben így ősszel megtudtam csinálni a közép matek érettségit, tavasszal meg az emeltet vagy a töri tanár is csináltatott velünk Hunyadi Mátyásról kiállítást az aulában ˇfelkészüléskéntˇ az érettségire. Ahhoz hogy 2-el vagy 3-al végigmenj nem sokat kell tanulni elég ha órán figyelsz, a magasabb jegyekért dolgozni kell és ha két jegy között vagy a szorgalom vagy versenyen való részvétel felfelé kerekítheti a jegyet. Hangulattal nem volt semmi gond, mindenki tudta hogy a mi osztályunk a legjobb(ahogy a többi osztály is magáról). Ha elosztást nézünk akkor egyedüli osztály amiben a fiúk többségben voltak azok ezek az E osztályok voltak, minden más osztályban lányok voltak többen, akkori angol-német nyelvi osztályban 6-7 fiú volt. Néztem a tanárokat a honlapon és a saját tanáraim nagyrésze még ott van, ha benn vagy és megírod PM-ben kik a tanáraid akkor tudók róluk külön többet írni.
2016. ápr. 1. 23:11
 20/20 anonim válasza:

Mindig az ócsárolja ezt a gimit,aki nem is járt ide.

Elmondanám,hogy a tanárok nagyon jók. A diákok között vegyesen vannak jó és rossz tanulók. Csa itt nem csapják ki az egyes tanulót,hanem berakják jövörőre az alatta lévő egyik osztályba.

És itt már sokan leírták,tényleg.nagy az elvárás a tanárok felől, ami nem hiszem,hogy rossz.

Mindegyik tanár a maga módján,de lelkiismeretesen felkészíti a diákokat az éresttségire.

Én pl olyan mateltanárt kaptam,akit mindebki utált,mert nagyon nehezen lehetett nála jó jegyet kapni. Nekem is nehézkes volt ötöst szerezni nála,de neü volt lehetetlen. Érettséginél a legrosszzabb tanuló is összeszedett egy hármast.

Szóval itt nagyon szigorúak a tanárok, de semmiképpen se rosszak.

2017. jan. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!