A Berzsenyi Dániel gimnáziumba és az Álmos Vezér gimnáziumba milyen nehéz bejutni?
Álmos Vezérbe nagyon könnyű bejutni, 4,00 átlag felett és 50 központival gyakorlatilag már fel is vettek.
A Berzsenyibe van egy minimum pontszám (kitűnő mellett minimum 65-70 pont), ami nem számít soknak, de szerintem éppen teljesíthető. Én nem mondom, hogy sokat tanulok, 4,3 az átlagom, és csak a tzkre tanulok keményebben, a mindennapi házik max. 1 órát vesznek igénybe. A tanárok nagyon kedvesek, segítőkészek, pl. a matekcsoportunkban a félévi jegyek közül mindenkinek 3-as lett, 2-3 kettes lett és 1-2 négyes. Erre a tanárnő felajánlotta, hogy korrepetálást tart.
Szóval, hogyha te tisztelsz egy tanárt, ő is tisztelni fog, és ezzel kialakul egy kapcsolat, amivel baromi jó együtt dolgozni :)
Köszi a választ! Még lenne egy két kérdésem az álmosról :)
Milyen a tesiterem? (tudom hogy nem ez a legfontosabb de engem érdekel)
Milyen az udvar?
Vannak e külön szakkörök? Ha igen akkor milyenek?
Van e biosz és kémia szak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!