AKG-ról vélemény?
Most vagyok 9.-es és szeretnék átmenni jövőre
Légyszi ne mondjátok hogy sznobok járnak oda mert a Xantus-ból szeretnék átmenni és arról is azt mondják hogy sznob suli de őszintén ez engem egyáltalán nem zavar, jóval inkább a gyenge nyelvoktatás és a közösség "hiánya"
Nem járnak sznobok oda, sőt :) Még van ösztöndíj is, és az ösztöndíjasok közel sem sznobok.
Egyébként is, az iskola nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindenki megtalálja a klikkjét, a saját közösségét, ezért vannak a csoportbontások szinte az összes tantárgyban. De egy osztályközösség általában nagyon jól működik. Teljesen más tészta, mint a Xantus.
Az AKGban baromi jó a nyelvoktatás is, meg úgy minden, az, hogy kiscsoportokban vannak, nagyon elősegíti azt is, hogy könnyebben lehessen tanulni, tanítani, mindenkinek a szintjét jobban eltalálják.
Hívjátok fel a sulit minnél előbb, szerintem baromi érdemes átmenni. Csak lehetséges, hogy kell átvételi/különbözeti vizsgát tenned azért, mert más a pedagógiai program.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!