A Szent László gimnázium magyar-olasz szakra tavaly kb. hány ponttal jutottak be az utolsók?
magyar 49, matek 41
Elsőnek jelölted az olaszt?
Angolra is jelentkeztél?
Kérdező, ez nagyon szép pontszám, kitűnővel az Eötvösbe lenne kb 138 pontod matekra, 141 humánra (135 és 131 volt a tavalyi behívás határa).
Tavaly 138 pontom volt humánra, maxos szóbelivel 188 lett a vége, ezzel letten ideiglenesen 14.
Az Apáczaiba lenne 69,5 pontod humánra és 65,5 a 3 reál tagozatra. Plusz 10 ugye a jegyek, de az szóbelihez nem számít:) Az idén mibden tagozatra bőven behívnának, tavaly 3 tagozatra hívtak volna be, a másikhoz fél pont hiányzott volna. Humánon (67+10+25) 102 ponttal lettem 6. ideiglenesen (csak 17-18 embert vesznek fel).
Ez csak egy kis összehasonlítás, ezekbe a gimnáziumokba azért "legendásan" magas ponthatárok vannak, megnyudoghatsz kérdező, biztos, hogy felvesznek! És nagyon az élmezőnyben leszel. A többieknek sok sikert!:)
Köszi,
Nem írtam be az Eötvöst és az Apáczait, bár tudom hogy jó iskolák...
Azért kérdeztem, hogy a Szent László olasz szakára az "utolsók", mert az egyik osztálytársam is ide jelentekezett, de neki 61 pontos lett a központija és max.pontot visz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!