Az újbudai József Attila Gimnázium mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Jó és rossz tapasztalatok ?2016. febr. 17. 22:13
2/14 anonim válasza:
Én oda jártam és tényleg egész könnyű. Minimális szorgalommal is teljesíthető egy 4,3-as átlag.
3/14 anonim válasza:
Nem nehéz, én idén végzek. Ha akár csak egy mnimális időt is rászánsz, akkor a 3-4 simán megvan, az 5-öshöz zért oda kell tenni magad (főleg a fő tantárgyaknál). Egyébként ez is nagyon tanárfüggő, van, ahol a fakt könnyebb, mint az alap óra, és van, hogy egyik évben egy nagyon jófej tanárt kapsz, a köviben meg, ha véletlenül tanárcsere van, akkor kifogsz egy olyat, akinél pedig gürizhetsz a 2-esért. Egyébként egy nayon jó hangulatú iskola jófej tanárokkal, ajánlom mindenképp, ha egy középkategóriás iskolát keresel! :)
4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :))
2016. febr. 18. 15:49
5/14 anonim válasza:
A lányom haladó angol NYEK-re jár, no nulladik évben november végére a 12 igeidőt tudták, feltételes módot, akkor azt, amikor az igeidőket egyeztetni kell összetett mondatban... nem tudom mi a hivatalos neve. Kötelező az őszi szünetben a Zabhegyező volt angolul. Angolul kellett otthon filmet nézni. Úgyhogy ő tök sokat tanult. Nekem elég magasnak tűnik az elvárás. De így is megy és szereti is.
6/14 anonim válasza:
Ja, és 113 pont a behívási ponthatár, vagyis aki kitűnő (max pontot visz), annak ugye a vitt pontszám 50 + ehhez kell 63 pont, de ahhoz szerintem ha max pontot kap a szóbelin, akkor is cinkes, hogy bekerül. Ha valaki mondjuk 45 pontot visz (4,5-ös átlag), akkor a behíváshoz a szóbelire 68 pontot kell írásbelin összeszedni, amihez még mindig a max szóbeli is kevés.. úgyhogy szerintem annyira nem könnyű bekerülni..
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem magasak a követelmények, utolsó.
Nem mindenki egyforma képességű, ez is igaz, vannak gyengébb képességűek is.
A bekerülésről meg annyit, hogy igen, valóban nem olyan könnyű bekerülni, a bekerüléshez szükséges pontszám is jól mutatja, hogy mennyire gyengék a követelmények (vagy csak ennyire rosszul tanítanak?) A ponthatárok vetekednek a Berzsenyi némely tagozatával, közben az eredmények sehol:)
8/14 anonim válasza:
Szerintem nyelvben tuti magas az elvárás. Gyorsan haladnak. Én is tanultam nyelvet, többet is, de egyikkel sem haladtam anno ilyen gyorsan.
Te odajársz?
9/14 anonim válasza:
A 113 pont engem is meglep. A Szent Istvánban is nagyjából ennyi a határ (65 pont) Ez annyiból aggaszt, hogy a Jóskát mint tartaléklehetőséget jelöltem meg a Berzsenyi és az István mellett (78 pont+4.7), azzal ez oda bőven elég lesz. Vicces, hogy ugyanezzel az eredménnyel a Móriczba szóbelizni sem kellene.
10/14 anonim válasza:
Tavaly 115 ponttól hívtak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!