Osztálypénz sikkasztására való gyanút, bejelentést az iskola igazgatóságon kívül még milyen szervezetnek lehet kivizsgálás céljából felkeresni? Kik foglalkoznak még a "csaló" szülői munkaközösségi tag számonkérésével?
Szülőin hozd fel a témát, hogy szeretnéd, ha a pénz kezelőjének számlákat is kellene gyűjtenie, hogy igény esetén el tudjon számolni a pénzzel. Jó, ha van pár szülő, aki melléd áll az ügyben, de ha az illetőnek nincs takargatnivalója, akkor igazából nem látom akadályát, miért ne tenné meg. Nem vádaskodni kell, meg támadni, hanem higgadtan felvezetni, hogy elég sok a kiadás az osztályban, és a könnyebb áttekinthetőség végett hasznos lenne gyűjteni a nyugtákat.
Én is kezelek osztálypénzt a fiaim osztályában, mondjuk én az első perctől fogva minden blokkot elrakok, és online elérhető excel-táblában vezetem a bevételeket és kiadásokat. A linket tudják a szülők és bármikor ellenőrizhetik.
Valami hasonlóra kellene javaslatot tenned, de figyelve a hangnemre.
Egyébként ha reménytelennek tűnik, akkor hagynám, hisz ez az utolsó évetek úgyis.
5. vagyok
Mondjuk ha olyan helyről veszünk valamit, amihez nem tudnak számlát adni - pl. valaki süt otthon tortát és kifizetjük a hozzávalókat, akkor is beírom a táblázatba, hogy ennyi meg ennyi ment el tortára. Eddig nem volt gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!