Nem tudom melyik iskolát, hogyan változtassam meg. Van egy olyan iskola amibe szeretnék járni, de senki nem jön oda és van egy másik is és oda 16-an jelentkeztek, mit tegyek?
Az 1.-nek a Hermannt írtam
2.-nak nem tudom,hogy a Kossuth vagy a Diósgyőri gimi legyen. nah most a Kossuth-ot szeretném,de félek,hogy nem találom meg a helyem, a sok ismeretlen közt,és ott szakmát is tanulnék. Szerintetek mit tegyek? :(
Ne az alapján dönts, hogy hová mennek az osztálytársaid, hidd el, egyáltalán nem biztos, hogy jó közösség lesz!
Ismerősöket, barátokat a másik suliban is tudsz (és fogsz is) szerezni, emiatt ne legyenek kétségeid.
Azt válaszd, ami neked szimpatikus:)
Jobban nem is szúrhatnál ki magaddal, minthogy az alapján választasz, hova mennek a többiek.
Egy új osztálynak is megvannak az előnyei: tiszta lappal kezdesz mindent. Nekem 2 "barátom" volt az általánosból, de egyikkel sem beszéltem a 6 gimnáziumi év alatt kb. egy szót sem (pedig nem voltunk rosszban, egyszerűen mindketten jobban kijöttünk másokkal) Ha olyan jó barátaid vannak az általánosban, akkor megtaláljátok a módját, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat. Az iskolán kívül is van élet:) Másrészt az elhaló barátságok elhalnának a gimi után is.
"Igaz, de attól félek,hogy mi van ha nem lesznek barátaim"
- Az sem biztos, hogy a barátaid maradnak azok, akik most azok.
De ha mégis, nem sokat érnek a barátok, ha közben az osztály többi része elviselhetetlen, nem ad perspektíván a középiskola, miután elvégezted.
Hermanban bunkók voltak veled? Melyik tanár?
8 évig jártam oda, és a legtöbb tanár jófej, bár most a tüntetések miatt lehet, hogy egy kicsit feszültebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!