Debreceni Csokonai Vitéz Mihály gimnáziumról mi a véleményetek?
Én nem ajánlom.
Szerintem nem jó a nyelvoktatás, talán kb. csak az olasz meg a töri szak jobb színvonalú.
Ha hetedikes vagy, azt mondom, told meg a hetedik évvégi átlagodat, és ha mindenképpen nyelves szakra akarsz menni, az Adyt ajánlom, ami nem túlságosan erős, mégis baromi színvonalas az oktatás.
És a diákanyag (közösség) is sokkal jobb! :)
A tanárok genyózósak, szóval amiatt sem.
De én főleg a közösség miatt nem ajánlom, sok mindenkit felvesznek, még az "aljáról" is.
Régen sokkal erősebb iskola volt, most már nem.
Nekem nagyon jó véleményem van róla:)
Én anno az Adyba akartam venni, de elrontottam a központit, így végül a Csokiba kerültem.
A közösség nagyon jó, imádom az osztályomat.
Hmm..a tanárok..a többség jól, magas szinten tanít, de azért tényleg van egy-két genyózós is (ahogy előttem fogalmaztakxd) , de egy-kettő mindenhol van.
Az F osztályról a tanárok jókat szoktak mondani, de a B és a D osztályok is jók még nagyon:) (a többi is jó, csak a tanárok ezeket szokták legtöbbször dicsérni).
Egyáltalán nem bánom, hogy ide vettek fel, imádom a sulit!<3
Remélem meggyőztelek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!