Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti izgultok a szóbeli miatt?

Ti izgultok a szóbeli miatt?

Figyelt kérdés
én nagyon izgulok... jobban mint az írásbeli miatt...:)

2016. febr. 14. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én most kezdek :D nekem csütörtökön lesz
2016. febr. 14. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Hova felvételiztek? Hátha tudok segíteni, mi lesz a szóbelin :)
2016. febr. 14. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, egyre inkább! Főleg, hogy mellette most íratják meg az összes lehetséges tz-t, nincs időm felkészülni rendesen. Plusz mert mindenhová behívnak, így körülbelül nyolc helyre kell mennem.
2016. febr. 14. 20:18
 4/5 anonim válasza:
Igen, eléggé izgulok. Én csütörtökön megyek egy szóbeli elbeszélgetésre (3. helyre megelölt suli). 1,5 hét múlva szinén szóbeli elbeszélgetés, angol szóbeli és fizikai felvételi (1. helyre megjelölt suli).
2016. febr. 14. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem valószínűleg behívnak mindenhova szóbelizni, és igen:D borzasztóan izgulok:D Esetleg valaki nem jön a Károlyi Mihályba (spanyol kettan,Bp19) Babitsba (Bp.4) vagy a Kölcseybe (Bp. 6)?
2016. febr. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!