Az Eszterházy Károly főiskola vagy a Debreceni Egyetem közül melyik helyen érné meg a Biológia alapszakot tanulni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt oktatásra, kollégiumokra, színvonalra, biológiai berendezésekre2016. febr. 13. 14:57
1/2 anonim válasza:
Az Ekf-ről tudok nyilatkozni. Az elég kemény, nálunk eléggé szívatták a bioszosokat, más kérdés, aki azt elvégezte az egyből el tudott helyezkedni és nagyon sokan a sulival kapcsolatban álló helyeken. A laborok szerintem teljesen korrektek, a kollégium szintén más kérdés, hogy ide csak szoc. pont alapján lehet bekerülni, úgyhogy az, ha nincs sok, akkor rafináltnak kell lenned, hogy legyen.
2/2 anonim válasza:
Ugyan nem Biosz BSC-ről, de a DE-ről tudok nyilatkozni.
Kollégiumok gyönyörűen felújítva, mindegyik a campusokon találhatók (gyanítom a TTK-sok leginkább a főépületbe, ÉTK-ba járnak órára) pár percre az órahelyszínektől. Elsőben valóban ide is szoc. pontok alapján lehet bejutni, de jelentkezők 90%-a szokott kapni helyet (elég sok kollégium van). Színvonalról meg annyi, hogy az egész egyetem magas minőséget nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!