Élelmiszermérnökin meddig van matek és kémia?
Nagyon nehezek a vizsgák? Kémiát használni kell majd (pl:. Kémiai számításokat kell végezni?, vagy ez attól függ hogy az ipar melyik területén helyezkedünk el? Hol lehet vele elhelyezkedni?
Köszi!
Szia!
Ez a Debreceni Egyetem tanterve, amúgy csak két félév matek szerepel rajta, azért tanulmányozd át! Személy szerint nem erre jelentkeztem, hanem mezőgazdasági mérnökire, és nem Debrecen van első helyen, de nagyjából ismerem a szakot, vagyis van ott ismerősöm, és olvastam kérdéseket is a kategóriában, mert ez is opció volt, hogy erre jelentkezzek, és amúgy nagyon jó szak szerintem, csak nekem kicsit nehezen menne szerintem, ezért a mezőgazdaságit jelöltem, de ezzel mindenképpen jól jársz, bármilyen élelmiszer ipari területen kapsz állást, nagy a kínálat, mesterképzéssel még nagyobb.
Köszönöm,nagyon sokat segítettetek!:)
Ment a zöldpacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!