Beno12456 kérdése:
Kecskemét vagy Debrecen gépészménök?
Figyelt kérdés
Melyok helyen lenne jobb tanulni?Van a kettő között nagy külömbség?Melyik a színvonalasabb?Melyik a kettő közül a "könnyebb" vagy könnyebben emészthetőbb?!:)2016. febr. 12. 23:57
1/1 anonim válasza:
Debrecen! Biztos színvonalasabb egyetem mint a kecskeméti, ha már csak abba belegondolunk hogy egy régi multó tudomány egyetemről beszélünk. Ugyanakkor gépészmérnököket mindenhol keresnek, jól ellehet vele helyezkedni. Akárhol is végzed, tuti találnál állást. De a Debreceni egyetemet talán jobban szeretik a munkáltatók. Bár mondjuk ez attól is függ hogy hol akarsz elhelyezkedni.. Mert ha kecskeméti vagy és mondjuk a merci gyárba készülsz, akkor még esetleg megfontolandó lehet. Az hogy melyik a könnyebb? Hát most ha érted a matekot, nem mindegy? Vagyis úgy értem hogy ha mérnöki pályát akarsz választani, akkor nyilván nem árt tudatában lenni a képességeiddel. Ha van egy kis logikád és kellően szorgalmas vagy, ellehet végezni akárhol. Lehet hogy mondjuk Debrecenben többet követelnek, de ez akkor is csak később az előnyödre vállhat. Meg most ez ember függő hogy kinek melyik a könnyű.. Van olyan ismerősöm aki a joggal volt így hogy ELTE-t nem bírta és átment a Pázmányra ahol meg imádta de volt ez fordítva is. És mindenképpen a Debrecenit választanám, mondom mégegyszer ÉN. Esetleg megfontolandó lehet még a Miskolci egyetem, a Szegedi vagy esetleg a pesti egyetemek, ha nem is a BME akkor mondjuk az Óbudai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!