Szociológián sok a matek? Menne olyannak aki épphogy kettes volt mindig? :DD
Nem olyan sok mint mérnökin (szociológiára és mérnöki szakra is jártam), de szerintem kettes középiskolai tudással nehéz lehet elvégezni.
Nem az első félévben fogják 2 óra alatt leadni a deriválás-integrálást hogy utána azonnal zh-t írj, de az évek folyamán mindig lesz valamilyen matekra alapuló tárgy, statisztika, módszertan, különféle informatikai órák, szigorlat is van belőle.
Kedves 1-es, te meg a gyakorizást hagyd, ha segítséget nem tudsz adni, de ismeretlenül leoltasz. Képzeld el vannak képességeim humán tárgyakból meg ismereteim, sőt a szociológiának és a pszichológiának is vonz az az oldala, ami az emberekkel meg a lélekkel foglalkozik. Arról nem tehetek, hogy matekbók viszont hülye vagyok.
Ja, és a k. @nyád.
Igaz, csak engem küldhetnek el a francba burkoltan, meg hogy nem vagyok felsőoktatásba való. Na nem gond, ezt már megszoktam.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!