Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg hátrányosabb a Pázmány...

Tényleg hátrányosabb a Pázmány diploma egy ELTE-s diplománál? Álláskeresés esetében?

Figyelt kérdés
Nem tudok a két egyetem között dönteni, ezért kérnék ranácsot, köszönöm!

2016. febr. 11. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, már szinte minden szak Pesten van.
2016. febr. 11. 16:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Az álatalam felsoroltak közül mind Piliscsabán van .
2016. febr. 11. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a lágymányosi campuson vagyok (Elte IK,TTK,TÁTK), ott egyáltalán nem érzem "sznobizmust", ha emiatt aggódsz, de a BTK odébb van. Egyébként mindenhol lesznek sznobok, meg nem sznobok, Elte, Pázmány, nem válogat.. Neked kell szűrnöd, de mivel aránylag sokan vagytok egy szakon, nem lesz ebből probléma.

Lehet nézni rangsorolást, Elte jobb, vagy Pázmány, mindenkinek ahhoz fog húzni a szíve, ahol ő tanul. Szerintem egyikkel sem jársz rosszabbul, esetleg ponthatárban lesz minimális különbség, de jó lenne azt is tudni, hogy pontosan milyen szakról van szó.

Ahogy írták, egy-két helyen számít hol végeztél, de nem lesz olyan különbség, mintegy Pázmány vagy csajágaröcsögei "főiskola" között.

Van, aki azt mondja a Pázmány családiasabb hangulatú, mint az Elte, viszont én nagyon élvezem egy kisebb város után a pezsgést, ami ott van.

19/L

2016. febr. 13. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!