Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen munkakörben tudok...

Milyen munkakörben tudok elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Júniusban lesz meg (remélem)a gépészmérnök államvizsgám, mivel egy tárgyból meghúztak. A fősulival nem állok már kapcsolatban. Szeretnék dolgozni, de mint mérnök biztos nem alkalmaznak, ráadásul nyelvvizsgám sincs meg. Gépeken nem tudok dolgozni, mivel nincs technikusi, ill. szakmunkás végzettségem. Nem szeretnék a szüleim nyakán élősködni már. Tanulom az angolt, de szükségem lenne pénzre.Egy elszigetelt kisvárosban élek. Albérletet, bejárást is vállalnám, ha csak ennyire jutna is fizetésemből.

2016. febr. 10. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó volna, ha arról is írnál, amihez értesz.
2016. febr. 10. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Karbantartás szakirányon, főleg a műszaki rajz, SolidWorks, mérések, jegyzőkönyvek, dokumentációk készítése, anyagismeret az erősségem.
2016. febr. 10. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
GYárban próbálkoznék valami gépbeálítóként, vagy akik a termékeket vizsgálják és ellenőrzik. Gépészmérnököket sok felé keresnek, ha nicns nyelvizsgát attól még kapsz egy igazolást, hogy elvégezted a szakot, aztán hajrá nyelvet tanulni. Sőt ha egy tárgyból meghuztak és csak egy tantárgyad van akkor amelett simán tudsz nyelvet tanulni még utolsó félévben is, nekem a diploma munka és nyelvizsga melett utolsó félévemben 37 kreditem volt még.
2016. febr. 10. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Most kicsit magam alatt vagyok, minden olyan kilátástalan,de öszeszedem magam. Kitartásodhoz gratulálok.
2016. febr. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!