Molekuláris bionikát PPKE-n megéri? Jól el lehet vele helyezkedni? Milyen munkakörben lehet vele elhelyezkedni?
Itt elég részletesen leírtuk, amúgy bármi kérdésed van, írhatsz nekem. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
??
10 éve még sehol nem volt a bionika, de még maga az ITK is csak gyerekcipőben járt...
Az ITK így nézett ki 10 éve:
Elején: matek, programozás, kémia. De első év végén le lehet tenni a matek szigorlatot, akkor azt letudtad. Első évben nincs biosz, csak biokémia. Utána meg attól függ, hogy mennyi a biosz, hogy milyen tárgyakat veszel fel. De ezek már eléggé összefolynak, nem igazán lehet eldönteni mi biosz és mi nem biosz. Pont erről szól az egész bionika, hogy a határterületekkel foglalkozik.
Vagy miért lovagolsz ennyire a bioszon? Ha konkrétan azt akarod tanulni, nem a bionikát ajánlom, itt sokkal keményebb az egész... Ha meg nem konkrétan azt, akkor meg ne aggódj lesz sok kémia, fizika, meg programozás is. :D
Azért "lovagolok" rajta, mert biológiát és kémiát fakultálok, matekot csupán 1 évig,fizikát egyáltalán nem, habár faktválasztásig én irtam a legjobb dogáka, infot úgyszintén egyáltalán nem, programozásból pedig még semmit sem tudok, habár érettségik után nyáron 1-2 hónapot rá tudok szánni.
A másik ok, pedig, hogy biosszal, emberrel kapcsolatos kutatásokban szeretnék majd a késöbbiekben részt venni, akár gyógyszeriparban, akár más területeken (idegi regeneráció, gerontologiai, vagy vírus kutatások), de persze minden emberrel kapcsolatos kutatás érdekel, amire van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!