8. -osok! Melyik budapesti sulikat jelölitek meg? Illetve, milyen sorrendben? Féltek a szóbelitől?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy valaki megjelöli e ugyanazokat a sulikat, mint én, és hogy milyen sorrendben. Féltek a szóbelitől?#Budapest #biológia #középiskola #gimnázium #angol #Jedlik #Kossuth #Madách Imre #Vörösmarty Mihály #Széchenyi István
2016. febr. 10. 11:43
11/11 Vámosi Gréta válasza:
1. Vörömarty dráma szak
2. Veres Pálné humán szak
3. Vörösmarty média szak
4. Vörösmarty általános szak
5. Kölcsey angol-francia szak
És mivel én még csak most látom a kérdést; Izgultam mindegyik szóbelim előtt, de szerencsére mindenhol jól sikerült, és felvettek drámára. :) :)
Akit szintén fölvettek és oda is fog menni, azzal majd találkozunk szeptemberben! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!