Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi a tanári fizetés?

Mennyi a tanári fizetés?

Figyelt kérdés

Pedagógus bértábla szerint egy kezdő pedagógus fizetése: 165 750 Ft Bruttó. Ez 109 725 nettó a kalkulátor szerint.

.. valamit elnéztem? Nem lehet 109 725 Ft nettó. Ez valami vicc? Egy DIPLOMÁS embernek 109 725 Ft-ot adnak fizetésként?

A:

[link]

szerint a kőművesek átlagfizetése ennyi (nem mintha egy kőművessel bármi gondom lenne, de azért ott vegyük figyelembe, eléggé nagy a zsebbe fizetés).

Kérlek javítsatok ki, hol rontottam el a számokat?

2016. febr. 8. 17:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Megyei jogú város nagytescojában egyszerű "pénztáros" az önkiszolgáló pénztáraknál kap 95e Ft-ot, hallottam beszélni őket róla. Kezdő diplomás tanár meg 109e Ft-ot? Mivan?
2016. febr. 8. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Magyarország jobban teljesít, Magyarország 2016, kellenek még jelszavak?

Egyébként a bértábla előtt a kezdő pedagógus nettó 80 körül vitt haza...

SZÉGYEN!

2016. febr. 15. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
sajnos így van ... :(
2017. szept. 2. 11:03
 4/4 anonim válasza:
Hát sajna... ez így van... Ma olvastam egy hirdetést, operátorokat keresnek nettó 200-ért, általános iskolás végzettséggel... Én meg 10 év szakmai múlttal, 3 diplomával és két nyelvvizsgával 159-et viszek haza pedagógusként... Lehet, hogy pályaelhagyó leszek, és beállok operátornak, mert lassan letelik a 7 éves védettségem, és megint fizethetek vlmi oktatásért, hogy megtarthassam a munkámat a "remek" fizetésemmel...
2017. szept. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!