Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért szombatra terveznek...

Miért szombatra terveznek tüntetést a pedagógusok? Lúzerek gyülekezete. Hétfő reggel 8 órára valamelyik főútvonal vagy híd kellős közepére! Akkor esetleg észre is venné valaki!

Figyelt kérdés

Ezek normálisak? Tüntetés szombaton? Én is tanár vagyok és csak nézek. Szombaton, hadd ne akadályozzunk senkit, lesznek vagy 100-an (persze otthon a fotelből sokan támogatják…) és az egész egy kalap szart ér.

Szombaton? Miért nem hétfő reggel 8 órára? Mert az esetleg ütne? Mert az esetleg észre is venné valaki?

Munka helyett az összes tanár az utcára az iskolákba meg tanítsanak a narancsagyú barmok. Majd szerveznek oda békemenetet.

Lúzerek egy társasága ez, persze mit is várhatunk mind be van szarva az álláséért és egyeztetne meg tárgyalna… nem tárgyalni kell, hanem bezárni a sulikat nem felvenni a melót aztán hajrá.

2016. febr. 2. 12:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
!!! Szted egy mai diák mit tesz ha nem akar "suliba" menni? Nem vár az sztrájkra hanem szarik bele és NEM MEGY suliba. Aztán lebattyog a házirovoshoz (vagy még azt se ) és hoz valami igazolást. Vagy printel egyet otthon vagy még azt se. Hanem szarik bele és lesz X igazolatlan órája. És? AKkor mi lesz? Semmi.
2016. febr. 2. 13:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Elég szar helyen taníthatsz ha ez a tapasztalat...
2016. febr. 2. 13:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Az egész oktatási rendszer kritikán aluli ahogy van. A neves egyetemek diplomája mögött sincs feltétlenül tudás, de valahol ez nem csak az iskola és az oktatás hibája szerintem, de nyilván az oktatáspolitikának is része van benne, de a diák teszi hozzá azt a pluszt, amivel majd tényleg tudást szerezhet. Elsősorban most a felsőoktatásra gondolok, mert ott sokan kisebb egyetemekről is kikerültek tudással, mert szorgalommal hozzátették azt, amit a suli nem adott meg nekik, míg mások nagy egyetemről is csak elméleti tudással kerülnek ki, amivel nem sok mindent kezdenek. A középiskolai oktatást azt hagyjuk. Ott amiket bevezetnek, és most van, azt már én sem tudom követni, még jó, hogy már végeztem, nekem még nem volt mindennapos tesi stb. meg szerintem eleve szabadabb teret lehetne adni az intézményeknek, nem behatárolni, hogy mit és hogy kell, de ezt csak a középiskolára értem. A felsőoktatás az már más dolog, de amúgy az is igaz, hogy ha nem stabil alapokkal megy valaki felsőoktatásba, annak nehezebb a dolga, de ehhez is a szorgalom jön, mert az oktatástól függetlenül ez is kell.
2016. febr. 2. 13:35
 14/24 A kérdező kommentje:

"Elég szar helyen taníthatsz ha ez a tapasztalat...

"

Meséljek? 30 fős osztályokban reggeli 1-2. órában jó ha 5-en vannak. Utolsó órákban szintén. A diákok java része soha nem jön 1x se max tanulói jogviszony igazolásért. Az iskola pedig szemet huny nem tesz semmit még véletlen se rúgja ki a tanulót hiszen tanuló = normatíva. És ha elkezdené kirugdalni a sokat hiányzókat akkor 1 hónap alatt az iskola tanulóinak legalább 80%-a repülne.

Meséljek még? De minek úgyse hiszi el az aki nem benne él.

2016. febr. 2. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Már megint itt vagy? Téged nem érdekel más téma? Higgadj már le!
2016. febr. 2. 13:47
 16/24 A kérdező kommentje:

" Téged nem érdekel más téma?"

Ja és ahogy állnak a dolgok még jó ideig bizony itt leszek.

2016. febr. 2. 13:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen negatívan állsz a tüntetéshez szombaton. Én tanárként és kisgyerekes szülőként nem értek egyet a hétfő reggel 8 órás megmozdulással. Mondjuk ez egy személyes vélemény, mint a Tiéd.

Én is egy nagyon rossz suliban tanítottam, de váltottam és most egy TOP100-as suliban tanítok.

2016. febr. 2. 14:10
 18/24 A kérdező kommentje:
Ha én váltok az nem suli lesz, hanem valami olyan amiből meg is lehet élni.
2016. febr. 2. 16:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Hajra!
2016. febr. 2. 19:00
 20/24 anonim ***** válasza:

Hol tüntethetnek az állami fizetéses dolgozók munkaidőben?

Szerintem ott sem, ahol a kérdező él.

2016. febr. 3. 04:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!