Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskolában hanyas átlaggal vesznek fel, ill. vélemény az iskoláról?
Figyelt kérdés
A miskolcira gondolok. Jegyeim: magyar:3 matek:3 töri: 4 angol: 3 fizika: 2 biosz: 2-3 földrajz: 3 kémia: 3-4 tesi: 5. Szerintetek felvesznek?2016. febr. 1. 16:01
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy emelt számban vettem az angolt (nem, nem korrepetálás. Emeltszintű)
2016. febr. 1. 16:04
2/5 anonim válasza:
Hát ha te is redvás keresztény akarsz lenni, a többivel együtt akkor igen.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendes választ várok, nem olyat mint az 1.!
2016. febr. 2. 07:19
5/5 A kérdező kommentje:
Nem oda adtam be a jelentkezésem, hanem a Kósba (építőipari szintúgy Miskolc). Felvettek volna szerintem, de kiderült, hogy nem az én stílusom :)
De még semmi sem biztos, nincsenek meg az eredmények
2017. febr. 7. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!