Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pázmány mérnökinfó milyen?

Pázmány mérnökinfó milyen?

Figyelt kérdés
Mennyire vészes a matek? Mennyire gyakorlatorientált? Milyen előzetes tudás kell hozzá?
2016. jan. 31. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Pont olyan, mint a Pazmany mernokinfo:)
2016. jan. 31. 12:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazán hasznos válasz... Köszönöm
2016. jan. 31. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A matek a többi mérnökinfos egyetemhez képest itt a legnehezebb. Teljesíthető, de míg a többi egyetemen főleg csak gyakorlatot kérdeznek itt az elméletet is ugyanolyan jól kell tudni, sőt ha nem jobban...

Általában a 2es jegyhez is 60% kell ami szerintem néhol elég soknak számít.. :D

De ezeket leszámítva is a képzés elvégezhető. Ha nem megy a matek akkor tényleg mindenki segít, ha kérdezel és kéred, hogy segítsenek. Az ebédlőben odamész bármelyik felsőbbéveshez (célszerű animátorokhoz) és tuti, hogy segíteni fog. Volt olyan, hogy egyedül matekoztam egy asztalnál és odajöttek, hogyha kell segítség vagy valahova magyarázás akkor nagyon szivesen megpróbálnak segíteni.

Egy gimis előtudás nem árt... :D

Progból nem kell semmi én is 0tudással mentem és 5ös lettem, mert érdekel és elég sokat foglalkoztam vele. Matekból azért nem árt ha mennek az alapok, bár van ilyen felzárkoztató ami hasznos. Ha van további kérdésed az egyetemmel kapcsolatban akkor szívesen megpróbálok válaszolni.

2016. márc. 5. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!