Széchenyi István egyetem (Győrben) Mérnökinfó szakea szeretnék jelentkezni ( Lent a többi)?
Suli:
A tanárok csak a könyvet mondják el, vagy magyaráznak is? A suli könyvtára mennyire felszerelt? Milyenek a kolik, pl Ha oda mesz ujonnan akkor szépen ki van takarítva, vagy ugy találod ott ahogy a volt lakók hagyták?
Van a koli közelében valami nagyobb bolt? A falak festettsége, bútorok állapota? Szőnyev van a szobákban, vagy parketta? Van lift? Szobák hogy vannak felosztva?
Széchenyis vagyok, egy másik mérnök szakon.
"A tanárok csak a könyvet mondják el, vagy magyaráznak is?"
Ahány tantárgy, annyi szokás.
" A suli könyvtára mennyire felszerelt? "
Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár nem sokat jártam be, mert az anyagot vagy leírod órán vagy felteszik a netre.
"Milyenek a kolik?"
Több kolesz is van, én 3 háromban is jártam, legrosszabb a belső koli, de az meg ott van az egyetemen.
Másik mérnök szakon vagyok én is Széchenyin:
Tanárok:
amit az első leírt; ez mindenhol érvényes.
Könyvtár: gépek és a net iszonyat lassúak legtöbbször.
A könyvtár épülete új és modern, viszonylag nagy, szinte mindig lehet helyet találni. Ha valamelyik tárgyból ki kell venni egy könyvet, abból sosincs mindenkinek elég (értsd: 100 darab pl.), bár nálatok talán nem lesz szempont.
Szobákat úgy találod ahogy előzőleg hagyták, viszont kötelező kitakarítani kiköltözéskor.
Kolik általában: 3 fős szobák, linóleum. Bolt mindkettőnél van a közelben.
Külső koli: Egyetemtől ~15 perc busz/30perc sétára
elég jó állapotban van minden, lift nincs, 4 emeletes
2 szobára jut egy közös kis konyha és a fürdő
Általában csendes hely, tehát nem annyira vannak bulik, viszont jobban tudsz tanulni. A szobák jelentősen nagyobbak a belső kolis szobáknál, de 3 emberre így se nagyok.
Belső koli: ott van a kampuszon, 8:00-ra beérsz órára ha 7:55-kor keltél.
A szobák kisebbek, lelakottabbak. Konyha csak a folyosó végén, viszont van tűzhely.
Minden héten vannak bulik, folyosón megszokott dolog a több helyről kihallatszó hangos zene és az óbégatás.
Van lift.
----
Azért egyik sem egy luxusapartman, viszont legalább olcsó.
Általában igaz, hogy aki bulizni szeretne, az a belsőbe megy, akinek fontosabb a kényelem meg a nyugi, az a külsőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!