Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ennyivel bejutok a Xantus gimibe?

Ennyivel bejutok a Xantus gimibe?

Figyelt kérdés
Összesen a központim 55 pont lett. Nagyon elrontottam de mostmár nem tudok mit tenni 😭 A vitt pontszámom 44 az 50-ből. Ez így összesen 99 pont a 150-ből. + ehez még jön a 20 pontos szóbeli de azt még ugye nem tudjuk... A 110-es angol célnyelv 4+1 éves szakot néztem amiből 5 csoportot indítanak... Szerintetek van esélyem bekerülni?
2016. jan. 30. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, de az esély megvan rá.
2016. jan. 30. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem van eselyed! En osszehasonlitottam a 2014-es es 2015-os indulo osztalyokat es iden nem 60, hanem 75 embert vesznek fel oda. Tavaly igaz 58 ponttol hivtak be, de ez iden lejjebb fog menni, mert tobb embert szandekoznak felvenni. Tavaly volt meg egy olyan kitetel, hogy a mateknak min. 20, a magyarnak min. 30 pontosnak kellett lennie. A vegen 115 osszpontszammal jutott be a lagutolso. Szoval neked van 99 most, 20-at lehet meg szobelin szerezni, ugyhogy benne lehetsz siman!!!

Keszulj a szobelire Xantus Janos eletrajzabol is. Sok sikert!!!

2016. febr. 1. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyi lett a matekod es a magyarod kulon-kulon?
2016. febr. 1. 16:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást!! Sajnos a matekom 16 a magyar 39... De olvastam a honlapon, hogy ez csak a reál orientációs szaknál érvényes, hogy matekot 35 fölött kell írni...a többi szakra 20 fölött? Akkor már semmi esélyem igaz?
2016. febr. 1. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez tavaly volt kriterium, hogy iden is az lesz-e, sajnos nem tudom megmondani. Ha megis igen, egy ugyes fellebbezessel szerintem behivnak szobelizni.
2016. febr. 2. 10:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj még egy utolsó kérdés, mert anyukám kérdezi, hogy írásban vagy szóban és hogy mire hivatkozzunk a fellebezésnél? Milyen az az ügyes fellebezés? Csak, hogy úgy elfogadtható és eredményes legyen 😀
2016. febr. 2. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Eloszor is varjatok meg, hogy behivnak-e es ha nem, akkor miert?(mert nem erted el a 20 pontot matekbol, vagy mert az osszpontszamod nem erte el a behivasi ponthatart). Ennek megfeleloen irasban es emailben is nyujtsatok be a fellebbezest, es ha lehet, kerjetek egy szemelyes idopontot is az igazgatohoz. A fellebbezesben mindenkeppen szerepeljen, hogy csak nehany ponttal maradtal el az elvarttol, az is matekbol, ami ugye a nyelvtanulas szempontjabol nem lenyeges. Biztosan tudjatok, hogy a kozponti csak egy pillanatnyi rossz allapotot tukroz, es csak annyit kertek, hogy a lehetoseget kapd meg a szobelire, ahol bebizonyithatod, hogy erdemes vagy arra, hogy odajarj. Ha jo vagy magyarbol, nyelvtanbol es angolbol az altalanos iskolaban, azt kulon emeld ki. Erdemes meg a jovobeli celjaid kozott megemlitened, hogy a nyelvek magasfoku ismerete miert lehet fontos ed egy kicsit ajnarozni a Xantust, hogy ugy erzitek, ezt a tudast csak ott kaphatod meg.
2016. febr. 2. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen valaszolok minden kerdesre, kovetem majd az esemenyeket, csak irj, hogy hogyan alakultak a dolgok. Az en lanyom is szeretne bejelolni majd jovore. Majd akkor en foglak kerdezgetni, hogy mik a tapasztalataid.
2016. febr. 2. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙃 Mindenképpen visszaírok!!
2016. febr. 2. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Tudom h 2 éves a téma, de kíváncsi lennék mi lett veled? Irtatok kérelmet? Behívtak? Hova jársz most?

Idén én is hasonló cipőben járok, igaz még nincsenek meg a behívási ponthatárok, de nekem nagyon billegni fog, az tuti :(

2019. jan. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!