Budapesti gimik, ahova ezek alapján bejutok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén nyolcadikos vagyok, és budapesti gimnáziumban szeretnék tovább tanulni. Ötödiktől kezdve az összes év végi jegyem 4-es és 5-ös volt (főképp négyes), kivéve a hatodikos német jegyem, ami hármas. Nincs jövőképem, inkább nyelvi vagy biosz-kémia tagozatra mennék, de ebben sem vagyok biztos. Az előbbibe azért, mert állítólag utána sokra megyek vele, az utóbbiba pedig azért, mert az a két tantárgy érdekel a legjobban. Nagyon szeretnék a Veres Pálné Gimibe bejutni, de nem igazán tudom, hogy mennyi az esélyem ott (valamint hallottam azóta néhány dolgot pl. a szóbeliről is, ami kicsit elijesztett, szóval ha valakinek van személyes tapasztalata, szívesen meghallgatnám). Nézegettem még a Berzsenyit és a Könyves Kálmánt, de többet nem igazán tudok. Szóval nagyon megköszönném, ha valaki tudni nekem segíteni. (Gyengébb és erősebb gimikre is kíváncsi vagyok, 1-1-et szeretnék azért beírni.)2015. okt. 9. 21:53
1/3 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos, akkor először várd meg a központi írásbelid eredményét! (január 16 utáni héten) Ha az megvan akkor kell majd dönteni. Február elején van valamikor a jelentkezési lapok leadásának határideje. Ha jól tudom akkor öt középiskolát lehet beírni a jelentkezési lapba. Beírsz három erőset (amiket említettél) és két gyengébbet. Valahová csak felvesznek. :) A rangsort meg Neked kell eldöntened.
2/3 anonim válasza:
Teleki!!!! szuper a nyelvoktatás:)
3/3 anonim válasza:
Hány négyesed volt és miből? mert az is számít...amit híresztelnek a VPGről h genyák a szóbelin hazugság...engem nem igazán szívattak nagyon jol teljesítettem rajta de ez emberfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!