Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi ertelme van a felvetelinek?

Mi ertelme van a felvetelinek?

Figyelt kérdés
Marmint oke,hogy a matek meg a magyar fontos... de ez alapjan nem lehet eldonteni,hogy mit is tudnak a gyerekek,vagy megis? Plusz meg az is ott van,hogy izgulnak mint allat. Mindenesetre rossz volt latni a sok ketsegbeesett,szomoru arcot. (Bocsi az ekezetek miatt, nem magyar a billentyuzetem)
2016. jan. 28. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Általánosban a tanulók olyan nagy százaléka kitűnő, nem írhatnak mindannyian 80+ pontot, vagyis lehetnek olyan feladatlap, de nem volt és nem is lesz. Ha az összes kitűnő ilyet írna, 90-100 pont kellene az első 10 iskolába.

60 körüli pontosokat meg gimnéziumba sem vennék fel. Remélem érted, mire célzom. :)

Én is erős általánosba jártam, tavaly 150 megyei első 6 és országos első 10 eredménye volt az iskolának (700 tanulóval). Vidéki általános, de elismert és erős. Mégis írtak 60 alatt kitűnővel.

2016. jan. 29. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:

#10, én egy büdös szóval se montam, hogy te gyenge átalánosba jársz, csak általános példaként írtam... Hogy lehetsz kitűnő ilyen szövegértéssel? Már meg ne haragudj.

A régen is blablabla szöveg meg nem állja meg a helyét. Jobb ötletet még mindig nem mutattál fel. Tényleg kiváncsi vagyok, hogy szerinted, hogy lehetne elintézni, hogy a sok kitűnő melyik iskolába menjen. Mi döntene? Nem úgy menne ám, hogy te Nagy Mariska bekerülnél oda, ahova akarsz, hanem kőkemény protekció kéne mindenhova. Na, akkor meg az lenne a bajod...

Könnyű ám 14 évesen okoskodni, hogy de szar a felvételi rendszer, de ha kicsit is belegondolnál, akkor rájönnél, hogy pont nem ez a rossz a rendszerben. Azt aláírom, hogy az oktatás minősége nem a legjobb, és a döntéshozók értékrendjével sem értek egyet, de a felvételi rendszer mindig gimnáziumba, mind egyetemre IGAZSÁGOS - vagy legalábbis ahhoz közelít.

2016. jan. 29. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért kell mindent időre megcsinálni. Nem gondolom, hogy csak így lehet felmérni a diák tudását. Lehet valaki nagyon okos lenne, csak időbe telik neki megoldani a feladatokat...

Meg igen, rohadtul lehet izgulni.

Persze amikor másodjára megcsinálom a felvételit, sokkal jobban sikerül.

2016. jan. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!