Érdemes lenne iskolát váltanom? Segítség! (Bővebben lent)
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok vagyok. Kezdjük ott, hogy mindig is nehezen illeszkedtem be egy adott közösségbe. Általános iskolában is visszahúzódó gyerkőc voltam, alsó tagozatban folyton szekáltak, utáltam bejárni iskolába világéletemben, sosem volt 1 haverom se. Jó persze volt, de csak így néha néha összefutottunk, értitek. Most gimnáziumba járok, és bekerültem (végre) egy olyan iskolába, ahol mindenkivel kijövök, mindenki szimpatikus, egyszóval a közösség nagyon jó. Mindig nevetünk, tehát jól érzem magam.
Az oktatás ebben a suliban viszont nagyon nagyon gyenge, és ez értelemszerüen senkit sem érdekel. De ne egy szimpla gyenge iskolát képzeljetek el; bármikor hazamehetünk, a tanár be se jár órára, nem tanulunk soha semmit, nincs házi feladat, sőt (!) nincsenek könyveink sem. =ma Na nem azt mondom hogy én egy stréber gyerek vagyok, aki minden féle képpen tanulni akar, de azért valamit szeretnék elérni az életben. Hogy fogok így leérettségizni? A szüleim is nagyon aggódnak. Eddig 1 délután nem volt, hogy tanultam. Nekem ez így tök jó, hogy nincs tanulás, de valljuk be, hogy így semmi nem lesz belőlem. 4-es az átlagom egyébként, tehát nem vagyok stréber.
Tehát a fő kérdésem, hogy
Érdemes itthagyni ezt a jó közösséget egy kicsit visszahúzódó gyereknek, csak az oktatás miatt? Átjelentkezzek egy másik iskolába?
Jó persze, tök jó iskola meg minden. Szeretem is, de annyira unalmasak a napok. Ismét mondom, nem szeretnék tanulni, de az hogy tényleg semmi nincsen soha... Nyílvánvalóan ez mindenkinek bejön az osztályba, de könyveink sincsenek. Jó 2 tantárgyból igen, de ki se nyitjuk őket.
Maradjak itt aztán majd nézzek egy nagyot az érettségin, hogy úristen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!