Megéri az utolsó évben (12-ben) iskolát váltanom?
#3 teljesen igazad van, de képzelheted hogy a tanáraim mennyire segítőkészek (nemcsak az angol), és úgy érzem, hogy valamelyik tanár még jobban hátráztatni akar, tavaly meg minden dogámat jóra értékelte (magyar), most meg csak azért is, hogy a középiskola pontokat ne tudjam maxra teljesíteni. töriből is a tanár kijelentette, hogy ő nem segít nekünk felkészülni, és csomó dolog, amit elmond, nincs benne egyáltalán a könyvbe :( a matekkal nincs gondom, az angollal és némettel sem, mert már órán megértem vagy az angolt már tudom is. ráadásul a fakultáció is necces, nem is igazán akartam választani, félek hogy lehúzza a sima jegyeimet.
de attól még, hogy leérettségiztem, nem járhatok be órára? akkor is jól járnék, főleg angolos osztályba, legalább csomó órám elmaradna :D
ja, és a nyelvvizsgát azért tenném, hogy biztosan felvegyenek
#1 nem hinném, hogy annyira megviselne, csomó tanárváltást éltem már eddig is, főleg érettségi tárgyakból :)
#2 a magántanár jó ötlet, csak sajnos pénzbe kerül, és inkább továbbtanulásra gyűjtöm :)
köszönöm szépen a válaszaitokat :)
teljesen igazad van :) de honnan tudnám, hogy esetleg ott nem jobbak-e a tanárok, és nem szúrnának ki velem érettségin, vagy hogy jobb a közösség az iskolában? vagy hogy olyan faktom lehetne, amire szeretnék járni, és nem feltétlenül csak emeltre készítene fel, hanem középre? (tudom, hogy nem hátrány ha emeltet tanulok, de akkor is) :D általános tagozatra is szívesen jelentkeznék, nem csak az angol van számításban.
igen, elegem van abból a suliból, ahova járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!