Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szorít az idő! Hová menjek...

Szorít az idő! Hová menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnem ha segítenétek nekem.12.-es vagyok és nem tudom hová menjek tovabb egyetemre.Nem tudok dönteni.A Pázmányosoknál csináltam egy pályaorientációs tesztet.A két legmagasabb szám az irányítóra és a szociálisra jött ki.Segítenétek milyen munkák a legjobbak ezeken belül?!
2016. jan. 24. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen munkát végeznél? Egyedül vagy csapatban? Fizikait vagy szellemit? Ilyeneken kell elgondolkodnod.
2016. jan. 24. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Legfőképpen olyat válasz, ahova elegek lesznek a pontjaid. Bármelyik szak jobb, mintha semelyikre sem mennél.
2016. jan. 24. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:

"Bármelyik szak jobb, mintha semelyikre sem mennél."

- Az ilyen esetek vezetnek végül oda, hogy "s..rt sem ér ez a szak". Nem mindenkinek kell egyetemre mennie, ha mégis ott a helye, de nem veszik föl egyből, az sem a világ vége.

2016. jan. 24. 18:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Mind a kettot. Az iranyitasra azt mondtak hogy inkabb olyan vagyok aki egyedul intezi el a dolgait.A fizikai es szellemu egyarant jellemzo. :/
2016. jan. 24. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondd meg, hogy milyen tárgyakból vagy jó és/vagy miket szeretsz. Melyik tárgyaddal szeretnél a jövőben foglalkozni? Mégis milyen irányba indulnál el?
2016. jan. 25. 00:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyelvekkel szeretnek foglalkozni lehet tori is.A bioszt szerettem de mar meguntam sajnos.Tanar nem szeretnek lenni.A nyelvek viszont mindig jol jonnek.Szervezes erdekel inkabb.Ami lehinkabb az en palyam az ez a szervezos valami vagy ilyen fitnesz valami is.Szeretem nagyon a belso epitesz dolgojat viszon ahhoz kellene matek es fizika ezek pedig nem mennek :/ nem az erossegem sajnos egyik sem.
2016. jan. 25. 12:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Irany jo lenne a vendeglatas is
2016. jan. 25. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ami lehinkabb az en palyam az ez a szervezos valami vagy ilyen fitnesz valami is."

Ezt szerintem inkább hanyagoljuk, ha nem szeretnél munkanélküli lenni.

Ha szeretsz nyelveket tanulni, akkor valamilyen nyelvszak. Ha tudsz angolul és mellette még valamit (mondjuk németet), akkor a fővárosban könnyű azzal elhelyezkedni különböző SSC-knél, ráadásul elég jó pénzért.

2016. jan. 25. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!